Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja sam dobio otkaz jer je žena od našeg glasovitog stručnjaka za naftu, čije se ime rimuje sa Blavor Šterm, zahtijevala da joj se ponovo dostavi pošiljka koja joj je pokušana dostaviti ali gospođa nije bila doma. Problem je što
... prikaži još!o gospođa nije imala broj pošiljke a firma (ne ja osobno) je branila da se daju informacije o pošiljkama bez broja pošiljke ili JMBG-a primatelja, kojeg gospođa Š. nije htjela dati. Tada je bila predstojnica neke klinike (blago tim pacijentima) i vrištala je na telefon...
... da će nam svima srediti otkaz ako pošiljku ne dobije u roku odmah i da ju ništa drugo ne interesira. Nije baš bila raspoložena za objašnjenje o pravilima firme te je stvarno sredila otkaz i za mene i za
... prikaži još! mog šefa (zapovjedna odgovornost). Tada sam shvatio da ti umišljeni jadnici imaju takav kompleks veličine da bez problema zagaziti običnog čovjeka kao žohara, privilegirani psihopate koji se smiješe sa naslovnica novina. Hepiend je da ja danas radim u puno boljoj firmi, bivša firma je propala