Članak
4 Komentara Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • razbitcutemali

Ja zivim u malom kvartu gdje mame svaki dan zakrce ulicu automada sa djecicom od 15g dolaze u park..naravno nije radi tih malih beba,kojima je mama prijeko potrebna...nego trac paritja...do 22,23h po noci pa cikova ujutro kraj 10kanti,al na podu,casa ... prikaži još!
    • razbitcutemali

Sorry na greskama,mob mi steka al mislimda se razumijemo....Di su B.A.B.E...covjeka od 60g nakautora jedna takva??Zensko???Taj covjek je necoji djed,tata..kravenita.Steta sta joj jedan samarcinu nije opalio.Pa akje zensko neka se i ponasa tako..kapi za oci,pa nije se koza poradala.I tom ... prikaži još!
    • razbitcutemali

Sorry kap sta sam rekla,mob mi razbijen..al mislim da se poanta moze polovit.Bahata krava
  • razbitcutemali

Ma mene najvise smeta sta si ona to mogla dopustiti,jer se vidi sta je.al od svim momcina sta su iz dzepova izvukli mobove umjesto saka pa da joj pokazu da ako zeli bit musko pa neka bude,samar i cekat policu..pametna ... prikaži još!