Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Jest, sto posto su bolji vozaci. Evo samo danasnji primjer.....zena ispred mene se vozi prema zelenom semafore, i dala zmigavac da skrene desno. Zakoci i stane na zeleno! Ja trubim da se pomakne, i gle cuda, sjeti se da htjela
... prikaži još! skrenuti, i krene na zuto a ja uhvatio crveno. Prekjucer kod Westgate-a.....gospodincna na svaki kruzni tok izletila skoro bez gledanja i ugrozilal nekoliko njih, a cim bi izasla s kruznog bi naglo usporila,i tako na njih 3 za redom..... Da nastavim?
Cast uzuzetcima, ima zena koje znaju voziti, no oni koji su izmislili aute su mislili na zene kad su ih stvarali....zato su stavili suvozacevo mjest :)
Živim u ZG pa idemo malo o tim bajnim vozačicama.Pješački prijelaz za njih ne postoji,uverio se nekoliko desetaka puta,imaju mobitel da bi koristile u autu,kod prestrojavanja za njih ne postoji drugi auto,parkiranje traje i po 5 minuta.Imam zgodan detalj ispred
... prikaži još! jednog trgovačkog centra.Dva su parkirna mjesta slobodna i gospođa se naravno parkira točno po sredini oba mjest,stanem i izađem te pitam gospođu zašto,kaj ne može parkirati unutar jednog ona me pogleda i pita jesam li čuo ono žena za vol