Članak
4 Komentara Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • danny

Jest, sto posto su bolji vozaci. Evo samo danasnji primjer.....zena ispred mene se vozi prema zelenom semafore, i dala zmigavac da skrene desno. Zakoci i stane na zeleno! Ja trubim da se pomakne, i gle cuda, sjeti se da htjela ... prikaži još!
  • danny

Cast uzuzetcima, ima zena koje znaju voziti, no oni koji su izmislili aute su mislili na zene kad su ih stvarali....zato su stavili suvozacevo mjest :)
  • listovača

Živim u ZG pa idemo malo o tim bajnim vozačicama.Pješački prijelaz za njih ne postoji,uverio se nekoliko desetaka puta,imaju mobitel da bi koristile u autu,kod prestrojavanja za njih ne postoji drugi auto,parkiranje traje i po 5 minuta.Imam zgodan detalj ispred ... prikaži još!
  • robi

Uranili ste. Nije još 1.travnja.