Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nešto sam znala, a sada znam puno više. Ljetos sam u Reserved-u kupila jednu bluzu na sniženju i bila je jedna jedina i još moja veličina no bočno je bila po šavu nekih par cm rasporena. Tražila sam na blagajni
... prikaži još!ni radi toga dodatni popust što su odbili, meni se jako sviđala i na kraju sam ju kupila pa mi je mama samo prošila šav i sve ok. Eto sada znam da to trebaju oni napraviti.
Sve je to super. A jel ste mozda razmislili kako prodavacica dobije po nosu zbog vas,jel ste razmislili da ona kod kuce ima mozda djecu a njoj se oduzme 500 kn pa cak i vise?! Eto koliko vam je bitno
... prikaži još! nastetiti drugima.. Trgovce se puno puta napada bez da su ista napravili. Ubuduce kad udete u bilo koju trgovinu razmislite da su i ti trgovci ljudi i da njima nastetite,da biste dobili sve u svoju korist. Ako nemate novaca za taj komad od 100 kn onda nemojte ni kupiti. A ne stetiti drugima. 😡😡😡