Djevojčica je željela tortu s temom smrti Mufase iz Kralja lavova. Razlog je urnebesan i oduševio je baš sve

  • Poseban zahtjev trogodišnje djevojčice postao je viralan na internetu
  • Leonina želja bila je da njena torta prikazuje scenu iz "Kralja lavova" u kojoj umire Mufasa, Simbin otac
  • Djevojčica je imala dobar, i veoma smiješan razlog zbog čega želi baš takvu tortu

Djeca govore najdraže stvari, ili se barem tako kaže. Torte ponekad govore i prikazuju najdraže stvari, posebno rođendanske torte trogodišnjaka. Ipak, ova trogodišnja djevojčica Leona koja tražila je rođendansku tortu u kojoj je prikazana jedna od najtužnijih scena crtanih filmova ikad. No, imala je dobar razlog! 

Torta za proslavu zaruka Možda vas zanima Ponosna mama naručila je prekrasnu tortu za proslavu zaruka svoga sina, ali ono što je dobila ju je šokiralo Rubrika Life&style Life&style

Zahtjev trogodišnje djevojčice koja je slavila rođendan postao je viralan kad je njezina obitelj na internetu objavila slike njezine rođendanske torte. Poseban zahtjev slavljenice Leone bio je da njena torta prikazuje scenu iz "Kralja lavova" u kojoj umire Mufasa, Simbin otac. Majka opisuje trenutak kada je poslala zahtjev slastičarnici za tortu za tortu svoje kćeri, rekavši: "Zapravo sam im poslala e-poštu jer mi je bilo previše neugodno nazvati", rekla je. Pomislila sam, "Samo ću to napisati i kliknuti Pošalji. Najgore što mogu reći je ne."

 

A Leona je imala razloga za tako naizgled morbidan zahtjev. "Svi će biti pretužni da bi pojeli tortu i cijela torta će biti samo za mene", rekla je, a objavio je to na Twitteru njezin stric Casey Feigh. Leonina majka Alison rekla je da se slastičarnica ne samo složila s tim zahtjevom, već joj je ponudila različite 3-D mogućnosti dekoracije kolača na temelju toga koji dio scene želi. "Leona je urnebesna i otkačena", objasnila je njezina majka. "Ona je također vrlo empatično, slatko dijete."

Ovaj tjedan je idealan da pripremiš najukusniju, ali i najbržu tortu od banane

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alison (@akf16)

Možda vas zanima Ovaj trik za roditelje kojim će odvojiti svoju djecu od ekrana postao je viralni hit. Hoćeš ga isprobati? Rubrika Life&style Life&style

Klasika Walta Disneya iz 1994. očito je još uvijek hit među novom generacijom djece. Leona je bila oduševljena što je njezin kolač s okusom kolačića i finom kremom, koji je kreirala slastičarnica u Minneapolisu, a torta je dizajnirana da prikaže njezin omiljeni prizor, tragove kandži i sve ostalo. Što možemo reći o ovakvom djetetu: Oni znaju što žele i znaju kako to dobiti. 

 

Photo: Instagram@vickynatascha

Komentari 0