1/14

Dinner in the sky u Zagrebu

Povodom predstavljanja nove Inspiration linije proizvoda, Electrolux na zagrebački Hipodrom 09. i 10. svibnja dovodi jedinstveni restoran "Dinner in the sky".

Magazin Forbes uvrstio je "Dinner in the sky" među top 10 "najneobičnijih" restorana na svijetu. Ovaj neobični, pokretni restoran zadovoljit će sve one koji žele isprobavati i okusiti nešto novo. "Dinner in the sky" podiže se 50 metara iznad tla, a može primiti ukupno 22 gosta. 10. svibnja, restoran će biti otvoren za javnost. Karte se mogu kupiti na stranici www.eventim.hr ili na istočnom ulazu u Hipodrom. Od 15:30 sati, svakih pola sata znatiželjnici će imati priliku ručati ili večerati - u zraku!

Za potpuni gastro doživljaj brinut će se Ante Udovičić, chef francuskog restorana Les Ponts te chef Robert Perić iz LF cateringa, iz Pule, koji je pomaknuo gastronomske granice Istre jelima od Boškarina. Kulinarska remek-djela pripremat će se u sredini platforme, pred gostima koji će uz čašu pjenušca moći uživati u prekrasnom pogledu na Zagreb i isprobavati vrhunske delicije. "Dinner in the sky", u skladu s najstrožim sigurnosnim standardima, do sada je uspješno organiziran u Tokiju, Barceloni, Parizu, Dublinu, Berlinu, Dubaiju, Budimpešti, Las Vegasu, Zurichu...

Photo: None

Komentari 0