04. svibnja 2012.

Diesel voli modne blogerice

Jure Perišić.
1/10

Poznati highstreet brend Diesel odlučio je za svoju novu kampanju uključiti jedne od najpoznatijih hrvatskih modnih blogerica. Pet blogerica isprobalo je novu kolekciju traperica pod nazivom Fit your attitude.

U ulozi novih Dieselovih manekenki našle su se Nina Starčević, Barbara Repe, Katarina Matić, Izabela Rakonjić i Mila Puljiz.

 | Autor: Jure Perišić Jure Perišić "Buduči da smo snimali kampanju za novu liniju traperica koje su stvorene za moderne žene sa stavom, odabrale smo modele traperica koje su u skladu sa nasim stilovima i načinima ivota. Lookove smo upotpunile s ostalim komadima iz Dieselove raznolike ponude, gdje je svaka od nas pronašla nešto po svom ukusu. Osobno sam oduševljena njihovom novom kolekcijom jer su komadi trendovski, a opet bezvremenski i s lakoćom se mogu uklopiti u svašiji osobni stil", komentirala je blogerica Barbara Repe.

Kreativna ekipa dobila je slobodu pri organiziraciji i izradi samog koncepta kampanje koju je snimio mladi fotograf Jure Perišić. Blogerice naglašavaju kako je snimanje proteklo u zabavnom tonu.

 | Autor: Jure Perišić Jure Perišić "Sami smo birali odjecu, ja sam si uzela My Guy trapke jer uglavnom nosim uske trapke pa sam htjela ove isprobati i oduševile su me. Uzela sam majicu  bez rukava s velikim logom i na to sam skombinirala njihov hard core nakit i remen i moje cipelice sa šiljcima. Umalo sam zbrisala s tom robicom doma. Ja sam oduvijek bila veliki fan Diesela i najdraže su mi njihove traperice, tako da mi je i ova kolekcija izvrsna, nosila bi sve Fit your attitude modele", objasnila je blogerica Katarina Matić.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0