1/8

Diana Viljevac predstavlja video za kampanju koja u vama budi neotkrivene emocije

Povodom lansiranja svoje web/shop stranice dizajnerica Diana Viljevac predstavlja video koji svojom estetikom oduzima dah. Upravo u ovaj video satkana je vizija njenog rada, emocija i sve što stvara na potpuno jedinstven način. Dobrodošli u svijet Diane Viljevac u kojem kreativnosti i mašta nikada ne prestaju.

Za web /shop stranicu snimljen je  visoko budžetni video kojim dizajnerica želi unijeti  u vaše domove i urede emociju s kojom stvara, i uvodi vas u svoj svijet u kojem caruje modna čarolija. Cilj je bio da osjetite kako je nositi „Diana Viljevac“  haljine koje su i nježne i romantične. Samo za ovu prigodu dizajnerica predstavlja kolekciju o 6 haljina, jer haljina je od samog početka njenog rada uvijek bila njena vječna inspiracija. Materijal koji obilježava ove izrazito ženstvene haljine ali i sam dizajn je čipka u raznim bojama.

 | Autor: Luka Sepčić Luka Sepčić

Uvijek smo se trudili napraviti nešto drugačije i ići u korak sa svjetskim trendovima pa samo  tako i napravili intro video koji na jedinstven način dočarava moj rad i estetiku. Ovo je moj svijet u kojem nastaju haljine i u  kojeg ste svi pozvani“,  izjavila je dizajnerica Diana Viljevac.

Photo: Luka Sepčić

Komentari 0