Brokula&Ž izvozi u Švicarsku

Hrvatski brend odjeće od ekoloških tkanina od sada se prodaje i u prestižnoj zurichškoj četvrti Niederdorf, u novootvorenome inovativnom dućanu Circle koji se vodi načelima održivosti, odgovornosti i kvalitete  

Ove je subote na prestižnoj šoping šetnici Niederdorf u starome centru Züricha, pored brojnih dizajnerskih dućana i brendova, otvoren Circle u kojemu se prodaje i kolekcija hrvatskog eko brenda odjeće Brokula&Ž. Ova trgovina zastupa osviješten i slobodan modni stil, a počiva na načelima ekološke održivosti, društvene odgovornosti i kvalitete proizvodnje okupljajući brendove iz cijeloga svijeta koji dijele njihovu filozofiju. Riječ je o prvome izvoznom projektu tvrtke Brokula&Ž sa sjedištem u Svetom Križu Začretje.

 | Autor:

“Partneri iz Circlea oduševili su se Brokula&Ž kolekcijom nakon što nas je preporučila Barbara Lanz, naš vjerni kupac, a s Circleom su u planu i neki zajednički projekti", kazao je Zoran Šainović, direktor Brokule&Ž.

Circle se u Švicarskoj najavljuje kao temelj novog pokreta.

 | Autor:

"Zanimaju nas lifestyle brendovi iz cijeloga svijeta kakvi nude inteligentne proizvode izrađene na najodrživiji mogući način unutar postojećeg tržišnog sustava", kazao je Patrick Röösli, izvršni direktor trgovine.

"To su uglavnom male ili obiteljske tvrtke koje ne žele biti veće nego bolje. Poput nas, radije žele stajati iza onoga što rade", dodao je Röösli.

Photo: None

Komentari 0