1/15

Brojne zvijezde uživale na partyju brenda Reserved

U bogatom programu partyja, povodom dolaska modnog brenda Reserved u Hrvatsku u subotu 18. listopada zabavljale su se brojne poznate osobe. Veselje, dobra atmosfera i vrhunska glazba obilježile su sinoćnji veliki party u Laubi, koji je održan povodom dolaska popularnog modnog branda Reserved u Hrvatsku.

Brojni uzvanici i poznate osobe uživali su u bogatom programu i odličnim nastupima Sare Renar, grupe Detour i DJ Ree.

 | Autor:

Obožavateljice branda Nevena Rendeli, Tatjana Jurić, Anita Dujić Veljača, Iva Šulentić, Larisa Navojec, Iris Androšević Pinjuh i Kristina Bradač za ovu su priliku nosile originalne RESERVED odjevne kombinacije, a u zabavi koja je trajala dugo u noć uživali su i Mirjana Mikulec, Ana Strizić, Tea Blažević, Karla Kaić, Marija Bišćan , Iva Marić, Dina Ćorić Bosnar, Nikola Milojević, Ivana Šundov Hojan, Ogi Antunac, Vinko Filipić, Duje Kaliterna i mnogi drugi.

 | Autor:

Reserved je jedan od najpopularnijih modnih brendova u Europi, a nudi kolekcije za žene, muškarce i djecu. Prisutan je u čak 12 zemalja s više od 500 trgovina. Reserved nudi sve što je potrebno za kreiranje vlastitog jedinstvenog stila po pristupačnim cijenama. Kolekcije su uvijek u skladu sa svjetskim trendovima, a klasični komadi, nakit i jednostavne forme, u novootvorenom dućanu u Arena Centru, oduševit će hrvatske ljubitelje mode.

 | Autor:

Zaštitno lice za jesen/zimu 2014. poznata je manekenka Georgia May Jagger koja predstavlja Let's Fashion kolekciju za žene, inspiriranu neprekidnim ritmom urbanog života i nudi različitu trendovsku odjeću, od ležernih odjevnih kombinacija do klasičnih komada. Jesenska linija Silent namijenjena je muškarcima, a odiše udobnom i ležernom odjećom kakva se nosi na svjetskim modnim pistama. Za one najmanje, Reserved nudi odjeću i modne dodatke koje pršte bojama, zanimljivim printevima i modernim krojevima.

 | Autor:

Kao vodeći brand LPP kompanije, Reserved ima više od 500 dućana u istočnoj i centralnoj Europi i smatra se vodećim lancem modnih trgovina. Reserved trgovine planiraju se otvoriti u svakom velikom gradu u Njemačkoj i u europskim metropolama poput Londona, Pariza i Milana, dok se, nakon Zagreba, više trgovina u Hrvatskoj planira otvoriti kroz sljedeće godine.

U galeriji pogledajte više fotografija...

Photo: None

Komentari 0