Odnedavno je Zadar bogatiji za još jedan gastronomski hram. Radi se zapravo o malom ekskluzivnom hotelu smještenom u samom srcu staroga grada Zadra s restoranom, točnije bistroom u prizemlju.
Pod direktorskom palicom Mladenke Šture, iskusne poslovne žene koja je već postavila jedan od uspješnijih Zadarskih malih hotela – Bastion, nastao je i ovaj šarmantan i ugodan butik-hotel s četiri zvjezdice. U Bastionu su proteklih godina odsjeli brojni svjetske „face“, čak i veliki gastronomski mag Anthony Bourdain, pa će po svemu sudeći i novi hotel u zadarskoj Kalelargi privući brojne posjetitelje, ali i sve ljubitelje fine hrane.
Kako bi sve bilo savršeno, u pomoć su pozvali chefa-konzultanta Marija Čepeka koji u „nogama“ već ima broje ozbiljno postavljene ili osuvremenjene kuhinje poput Falkensteinerovih restorana ili zagrebačkog Vinodola. Uz Marija kao budno oko, tu je i chef-operativac Saša Vranić koji se već iskušao u nekoliko projekata s Marijom što ih čini uigranim timom.
Više saznajte na www.gastro.hr...
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.