Beauty

Zvjezdice ili pahuljice? Pogledaj ove fora primjere blagdanskog nail arta

  • Od jednostavnijih motiva do predivnih uzoraka s kojima će tvoji nokti ovih blagdana biti u prvom planu
  • Ukrasi svoje nokte pahuljicama, borićima ili sjajnim zvijezdicama
  • Uz klasične blagdanske boje, možeš izabrati i suptilnije, nude nijanse

U skladu sa zimskim vremenom i blagdanima koji nam se približavaju, možemo ukrasiti i naše nokte. Volimo uređene ruke, no to je ponekad teško postići u žurbi koje nam (blagdansko) vrijeme donosi, ali i hladnoći i suhom zraku koji utječ na našu kožu i nokte. Ako te manikura i uređivanje noktiju posebno veseli, za tebe imamo predivne prijedloge nail arta sa zvijezdicama, pahuljicama, šljokicama i neizostavnim borićima s kojima će tvoji posebno zasjati. Na noktima ne moraš crtati Djeda Božićnjaka, ali pokoja zvijezdica ili borić u crvenim, zelenim ili zlatnim nijansama, bit će savršeni odabir za tvoju zimsku manikuru ovih blagdana!


Pahuljice

 | Autor: Instagram@realbryannaalexis Instagram@realbryannaalexis Iako se čine upečatljivima, kombinirane sa svijetlim bojama mogu se pretvoriti u jednostavan dizajn inspiriran jedinstvenim oblicima pahuljica. Na neutralnoj pozadini, njihova bijela boja posebno će doći do izražaja, a za poseban naglasak svaki nokat možeš ukrasiti drugačijim dizajnom, teksturom ili veličinom pahuljice! Ako još dodaš i sloj mat nadlaka, postići ćeš savršeni efekt. U kombinaciji pak sa krupnijim šljokicama i naljepnicama za nokte, na svojim noktima dobit ćeš pravi zimski, snježni ugođaj. 


Zvjezdice

 | Autor: Instagram@realbryannaalexis Instagram@realbryannaalexis

Ni francuska manikura ne mora uvijek biti klasična. Kako bi ju razigrala, vrhovi ne moraju biti savršeno ravni ili zaobljeni, već ih možeš i malo “nagnuti”, baš poput pravog planinskog vrha na kojem vlada vječni snijeg. Uz dodatak zlatnih zvjezdica, stvorit ćeš pravu zimsku idilu na svojim noktima.

Možda vas zanima Najveći trend manikure ide na ruku kreativkama - ovi nokti su sve samo ne dosadni Rubrika Beauty Beauty

Zlatne zvjezdice ove su sezone posebno popularne i donijet će osvježenje ako si dosad nokte uvijek ukrašavala sa srebrnim, a posebno će se dobro uklopiti uz svaki blagdanski outfit! Njihova prednost je i što manikura neće izgledati neobično ni nakon blagdana pa ju možeš nositi i duže!


Borove grančice i božikovina

 | Autor: Instagram@realbryannaalexis Instagram@realbryannaalexis

Osim u uređenju doma, borove grančice i božikovinu ove godine možeš iskoristiti i na svojim noktima. S ovakvim nail artom imat ćeš osjećaj kao da su tvoji nokti u pravoj zimskoj čaroliji. Crvena, zelena i zlatna prave su božićne boje, a nail art upravo u tim bojama, savršeno će se uklopiti s nude nijansama kao podlogom!

Možda vas zanima U svijetu se počela raditi robotska manikura. Evo kako izgleda Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0