Beauty

Zelene i cvjetne nijanse brnistre vladaju L'Occitaneovom mirisnom Herbae Spartium kolekcijom

  • Mediternska brnistra, žutih cvjetova i ugodna mirisa zvijezda je Herbae par L'Occitane Spartium kolekcije
  • Zelene i cvjetne nijanse s profinjenim mošusnim tragom prizivaju sunčani Mediteran u toaletnoj vodi, gelu za tuširanje, mlijeku za tijelo, sapunu i kremi za ruke
  • A uoči Majčinog dana posebno su zanimljivi i poklon setovi Herbae Spartium...
  • Pročitaj također: Ženski parfemi za proljeće: Donosimo 10 preporuka fragrance influencerice Nikol Ludaš

U Provansi, mediteranska brnistra, oslobađa note cvjetnog, zelenog i sunčanog mirisa s profinjenim mošusnim tragom. U ovo vrijeme u punom cvatu ovu grmoliku biljku može se vidjeti duž obale svih zemalja uz Sredozemno more, pa tako i u našim primorskim krajevima. Gustih žutih cvjetova ugodna mirisa osvaja šetače prirodom pa nije čudno što su se njezine note našle i u mirisima Herbae par L'Occitane koji su oduvijek izražavali autentičnu ljepotu izvan utabanih staza.

 | Autor: L'Occitane L'Occitane

Novo limitirano izdanje ove mirisne kreacije posveta je divljoj, očaravajućoj ljepoti brnistre, a vedrina i prštava energija koja obavija kolekciju, učinit će da se osjećamo divno i poletno tijekom cijelog dana. Idealna je za ljubiteljice Mediterana i prirodnih ljepota. Zelene i cvjetne nijanse Herbae par L'Occitane Spartium, prenose nas u uzbudljivu šetnju neistraženim morskim obalama.

 | Autor: l'Occitane l'Occitane

Ovaj miris prirodnih ljepotica uvest će vas u filmski svijet romantike i blistavosti. Herbae par L’OCCITANE Spartium Eau de Toilette izražava divlju, slobodnu, kreativnu osobnost te spaja poletnu svježinu sa sunčanim cvjetnim notama i grli je biljnim mošusnim tragom.

 | Autor: L'Occitane L'Occitane

U ovoj limitiranoj kolekciji očekuje nas i gel za tuširanje, mlijeko za tijelo, sapun i krema za ruke, a tu je i ograničena ponuda poklon-setova koji će razveseliti mnoge majke (bliži nam se Majčin dan!) ili prijateljice. Stvoreni su s ljubavlju prema prirodi, baš kao što je i majčinska ljubav neizmjerna i prirodna. 

Poklon set Herbae Spartium - zaokruženi ritual njege u prepoznatljivoj L'Occitane kutiji, divna je gesta; set povezuje sve proizvode za njegu i ritual opuštanja u kućnom SPA kutku i izbor je bez greške. 

 | Autor: L'Occitane L'Occitane

Pronađite novu kolekciju i poklon-setove u L'Occitane trgovinama i web trgovini te pratite novosti na službenim društvenim mrežama brenda - Instagramu i Facebooku.

Možda vas zanima Vrlo ženstven, novi Armanijev parfem My Way čarobni je spoj cvjetnih i drvenastih nota s vanilijom Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: l'Occitane

Komentari 0