Beauty

Zdravi, fit i u formi čak i za velikih ljetnih vrućina!

Ljeto je u svojem punom zamahu! Temperature su izuzetno visoke tijekom cijelog dana, a bez obzira nalazite li se na uzavrelom asfaltu ili plaži sve što želite je rashladiti se i opustiti. Budilica, stres i užurbanost ne nalaze prostora u ljetnom stanju uma. Unatoč visokim temperaturama, ovo ljeto možete iskoristiti kako bi zadržali kontinuitet ili započeli sa stvaranjem zdravih navika.

Priuštite svojem tijelu dovoljno sna, pomno birajte namirnice koje tijelu daju potrebnu energiju i hidrataciju i ne zaboravite na ono najvažnije - tjelovježbu.

 | Autor:

Sportske aktivnosti na otvorenom najbolje je provoditi u ranim jutarnjim ili kasnim poslijepodnevnim satima, ovisno o vašem dnevnom ritmu. Važnost kontinuirane tjelovježbe tijekom cijele godine prepoznala je i Nivea, jedan od pokrovitelja sportsko-edukativnog projekta "Pokreni se" kojem je cilj podizanje svjesnosti o važnosti usvajanja zdravih životnih navika. Sve vježbačice koje su sudjelovale u projektu imale su priliku isprobati bogat izbor Nivea proizvoda za njegu kože, koja je uz pravilnu prehranu i tjelovježbu jedna od ključnih komponenti dobrog izgleda.

 | Autor:

Kako vaša koža ne bi bila zanemarena tijekom ovih vrućih dana, posvetite joj posebnu pažnju te pružite maksimalnu njegu i zaštitu svojim omiljenim Nivea proizvodom. Vaša će hidratizirana, čvrsta i njegovana koža sigurno mamiti poglede na kojoj god plaži potražili osvježenje!

Više slika pogledaj u galeriji...

Photo: None

Komentari 0