Beauty

Zašto ljudi vakuumiraju lice čašicama?

Za cupping tehniku si možda i čula, no znaš li da se ona radi i na licu?

U posljednjoj godini svi pričaju o cuppingu, pa čak i kod nas. Naime, radi se o tehnici koja pomoću čašica radi vakuum na tijelu i tako djeluje na uklanjanje celulita ili protiv boli, a iako je pomalo bolna, ona i doista djeluje. Međutim, tu ne stajemo s cuppingom jer se on preselio i na lice!   | Autor: YouTube YouTube

Što je to u stvari "facial cupping"? Riječ je o antičkoj tehnici kojom se vakuumom direktno na kožu radi na cirkulaciji i opuštanju mišića. Neki od benefita ove metode su smanjivanje podbuhlosti, omekšavanje finih linija i bora, stimuliranje produkcije kolagena i brža apsorpcija proizvoda u kožu. Želiš li isprobati tretman na sebi imaš svije opcije - možeš otići u salon gdje ćeš biti primorana raditi više tretmana, a cijenom mogu ići od 250-500 kn po tretmanu. A druga opcija je kupiti čašice na Internetu (primjerice, Amazon!) po cijeni od oko 150 kn i pažljivo pratiti instrukcije te provoditi tretman kod kuće. Jedan tretman otprilike traje 30 minuta, a nakon njega bi trebala biti samo blago crvena - bez ikakvih podljeva koji se znaju (iako ne bi smjeli!) dogoditi kod cupping na tijelu. 

Možda vas zanima Do savršenog tena sa SAMO jednim proizvodom! Rubrika Beauty Beauty

Pitaš se djeluje li? Da, iznenađujuće dobro! Ovaj trend objeručke su prihvatile i zvijezde, pa tako se za cupping odlučuju Gigi Hadid, Lana Del Rey, Kate Hudson, Nicole Kidman... lista je poduža! Čini li ti se dovoljno dobro da isprobaš?

Photo: YouTube
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • glenda_l.

    Zarađivao sam od $ 25,000 do $ 300,000 mjesečno k0ji rade kod kuće na računalu kod kuće. Radim ovo 6 mjeseci, a prošli mjesec sam zaradio prvu peterostranu plaću ikada! Posjetiti...........>>>>> Jobnet70.com