Beauty

Do savršenog tena sa SAMO jednim proizvodom!

Što bi nam rekla da ti kažemo kako do besprijekornog tena možeš doći u svega nekoliko minuta i to kod kuće?!

Neke žene tvrde kako je odlazak kod kozmetičarke dio mjesečne njege koji se ne smije preskakati želimo li uvijek izgledati dobro, dok s druge strane neke žene nikad ne idu u kozmetičke salone i svejedno imaju savršeno meku i blistavu kožu. U čemu je stvar? Tajna dobroga izgleda koliko leži u životnom stilu, toliko je i u njezi kože - bilo kod stručnjaka ili kod kuće. Ovoga puta pričat ćemo o ovoj drugoj opciji - svakodnevnoj beauty rutini kod kuće. Vjerovala ili ne, do blistave kože i besprijekornog tena možeš doći uz pomoć samo jednog proizvoda. Ne vjeruješ? Čitaj dalje.

 

Radi se o totalno stylish beauty četki za čišćenje lica LUNA iz švedske tvrtke FOREO. Iako vrlo mali, odlikuje ga velika snaga.  Naime, njegova glava s različitim četkicama i čak osam pulsacija očistit će tvoju kožu kao nijedan drugi proizvod. Znamo da zvuči pomalo nevjerojatno, ali uistinu je tako. Sonične pulsacije imaju mogućnost isprazniti pore i ukloniti sav sebum s lica kao i sav make up s već jednim čišćenjem koje traje ravno - jednu minutu. 

Sve što trebaš učiniti je nanijeti gel za čišćenje na lice, navlažiti LUNA uređaj za čišćenje lica i nježno pomicati kružnim pokretima jednu minutu te potom isprati. Za anti-age način rada dovoljno je jednu minutu koristiti anti-ageing površinu LUNA uređaja na točkama sklonim borama. Sonične pulsacije u kombinaciji sa silikonom neće samo očistiti kožu, već je i lagano izmasirati i tako potaknuti cirkulaciju čime lice tik poslije čišćenja dobiva predivan i zdravi sjaj. Što ako poželiš njegu lica prilagođenu svom tipu kože? Onda ćeš posegnuti za LUNA 2 aparatom za čišćenje lica čija četkica na poleđini radi masažu koja umanjuje sitne linije i bore te učvršćuje kožu. Možeš birati između uređaja za mješovitu, masnu, normalnu i osjetljivu kožu. Ako si mlada i još uvijek ne trebaš brinuti o borama i za sada ti treba samo dubinsko čiščenje lica za tebe je LUNA mini 2, a ako si praktičan tip djevojke, za tebe je LUNA play plus koja je toliko mala da stane u svaku kozmetičku torbicu. Sve u svemu, jednom kad investiraš u ovaj uređaj, shvatit ćeš zašto je toliko dobar. 

 | Autor: LUNA Play Plus LUNA Play Plus

Zato slobodno zaboravi na skupe kozmetičke tretmane. Zamijeni ih četkicama iz LUNA linije uz koje dolazi do potpune transformacije kože i s kojima ćeš dobiti dubinsko čišćenje uz kompletnu njegu lica - brzo i jednostavno. 

I nama ženama nije na odmet spomenuti kako izgledaju skroz fashion i dolaze u raznim bojama, odlično izgledaju u kupaonici i frendice će biti ljubomorne na tvoju savršenu kožu.

proizvodtest2 | Autor:

 

Photo: Instagram

Komentari 0