Beauty

Zaštita kože na snježnim padinama

Siječanj je mjesec skijaša, zimskih odmora i snježnih radosti. Razne aktivnosti na otvorenom, poput skijanja, sanjkanja ili bordanja, neizostavan su dio zimskog životnog stila.

U zimskim danima obožavamo duge šetnje, dok uživamo u prekrasnoj snježnoj bjelini koja nas okružuje. Ukoliko imate obitelj, sigurno ćete iskoristiti mogućnost cjelodnevnog druženja s djecom na svježem zraku.

No niske temperature, hladan vjetar i sunce na vrhovima planina oštećuju našu kožu i tako narušavaju njezinu ljepotu. Naime, uslijed niskih temperatura i hladnog vjetra dolazi do slabije prokrvljenosti stanica kože, čime se smanjuje i proizvodnja sebuma koji štiti kožu od agresivnih vanjskih uvjeta. Koža se stoga ubrzano isušuje, a površinske stanice odumiru, što se očituje pojačanim ljuštenjem kože.

 | Autor: Da biste zaštitili kožu lica od hladnoće, najbolji način za to jest pružiti joj obilje lipida. Esencijalne masne kiseline u lipidima čine zaštitni hidrolipidni sloj kože, koji pri niskim temperaturama uvijek traži dodatnu zaštitu. Bez obzira na tip vaše kože, potrebno je učiniti sve što možete kako bi vaše lice ostalo lijepo, zdravo i njegovano.

NUXE Reve de Miel linija namijenjena je cijeloj obitelji te ju mogu koristiti i djeca i odrasli. Ovaj zimski paket njege za lice sadrži tri proizvoda namijenjena zaštiti lica i usana koji će vas spasiti na snježnim padinama.

Imperativ zimske njege jest upravo zaštitna dnevna krema. NUXE Reve de Miel predstavlja raskošnu i laganu njegu, koja će zaštititi kožu od ledenih temperatura te tako spriječiti njeno isušivanje i perutanje.

I dok tijekom dana hladnoća i vjetar intenzivno isušuju kožu, sunčeve zrake prouzročit će dodatna oštećenja. Stoga je važno kožu navečer obnoviti i umiriti, za što je idealna bogata noćna krema iz iste linije, koja ujedno potiče i obnavljanje stanica.

Kao najnježniji dio kože lica, koža usana prva je na udaru niskih temperatura. Intenzivno isušivanje, perutanje, pucanje i krvarenje česta su posljedica zime i boravka na hladnoći. Usne je stoga potrebno često i obilato štititi bogatim zaštitnim balzamima kako bi spriječili isušivanje. Zaštitni balzam iz Reve de Miel linije predstavlja prvu pomoć za usne na snijegu, pružajući osjećaj iznimne ugode prilikom korištenja.

U galeriji pogledajte cijene proizvoda iz nove Reve de Miel linije...

Photo: None

Komentari 0