Beauty
Ljeti osim haljina pokazujemo i glatku kožu

Vrijeme je za učinkovito i bezbolno uklanjanje dlačica koje možeš obavljati i kod kuće, a koža će ti biti glatka 6 mjeseci!

  • Pripremili smo laganiju odjeću, a sada nam nedostaje samo još malo topline i sunca kako bismo u njoj prošetali
  • No, osim sjajnih outfita pokazivat ćemo i našu kožu – glatku u bez dlačica! Jesi li se već zamislila oko problema efikasnog i bezbolnog uklanjanja nepoželjnih dlačica?
  • Bez odlaska kozmetičarki, gubljenja vremena ili financija, a k tome učinkovito i bezbolno rješenje za glatku kožu uistinu postoji, a mi znamo sve o njemu

Dolazak proljeća i sve toplijeg vremena napokon nam otvara priliku da prošetamo naše najdraže haljine i laganije outfite! No, osim što ćemo pokazati naše opuštenije lepršave kombinacije do izražaja će doći naša glatka koža, a za mnoge od nas ponovo će se  aktualizirati vječno pitanje – efikasnog odstranjivanja dlačica s tijela. Naravno da želimo najučinkovitije, najbezbolnije i financijski naposlijetku najprihvatljivije rješenje, a srećom baš jedno takvo možemo si priuštiti i u kućnoj radinosti!

Djevojke u ljetnim haljinama otkrivaju glatku kožu | Autor: Freepik Freepik Djevojke u ljetnim haljinama otkrivaju glatku kožu

Bezbolno učinkovito rješenje bez 'problema u zadnji tren'

U stresnoj svakodnevici sigurno ti je svaki trenutak dragocjen - pa i kada se radi o dnevnoj beauty rutini vjerojatno je želiš pojednostavniti što je više moguće, a da ona ne gubi na učinkovitosti. Sve je više tretmana koje možemo odrađivati kod kuće, bez odlaska u kozmetičke salone, što nam uvelike olakšava organizaciju vremena, ali i kućnog budžeta.

Tako je efikasnim i bezbolnim odstranjivanjem dlačica s tijela - kako nam one više ne bi predstavljale "problem u zadnji tren" izvrsno rješenje je nova Philips Lumea Serije 9000 IPL s tehnologijom SenseIQ. Prilagođava se koži s čak bljeskova koži, pruža personalizirane tretmane te brzo i bezbolno odstranjuje dlačice bez crvenila i iritacija. U glatkoj koži bez dlačica možeš uživati čak do čak 6 mjeseci

Lumea Philips | Autor: PR/Glow & Go PR/Glow & Go Lumea Philips

Personalizirani odabir za njegu kože bez iritacije, oštećenja ili boli

Pri odabiru svakog beauty proizvoda vjerojatno paziš da on odgovara tvome tipu kože, kako bi njega bila pravilna, a tvoja koža ili kosa bila što prirodnija i zdravija. Jednako je i s drugim svakodnevnim beauty ritualima, kao što je uklanjanje dlačica. Na našu sreću, bezbolno uklanjanje dlačica postalo je mnogo pristupačnije i unijelo je revoluciju u svakodnevnu njegu. Uz i tehnologiju SenseIQ, nova Philips Lumea Serije 9000 prepoznaje tvoj tip kože i preporučuje idealan intenzitet tretmana prilagođen samo tebi.

Glatka koža | Autor: Freepik Freepik Glatka koža

Zahvaljujući toj tehnologiji, možeš bez straha odstranjivati dlačice i na osjetljivim područjima, bez iritacije, bez oštećenja i bez boli.

''Prošlo je gotovo deset godina od kada je Lumea unijela revoluciju u bezbolno uklanjanje dlačica. Ono od tada više nije rezervirano samo za kozmetičke salone, već je IPL tehnologija postala dostupna za svakodnevnu upotrebu, a naši stručnjaci iz dana u dan rade na unaprijeđenu tehnologije. Nova Philips Lumea Serije 9000, s novom tehnologijom SenseIQ prilagođava se svakom tipu kože, tako da uklanjanje dlačica postaje još jednostavnije i učinkovitije. To je personalizirana njega koju zaslužuje svaka žena, “ izjavila je Nina Keš, marketing manager za Beauty kategoriju za Adriatic regiju. 

Photo: Freepik/PR

Komentari 0