Beauty
Hailey Bieber nosi make up očiju trend iz 90-ih

Vratio se trend sjenila za kapke iz 90-ih, a nose ga i mnoge slavne žene

  • Koliko brzo nestaju neki trendovi, toliko se često drugi vraćaju
  • Nijanse koje tjednima i mjesecima uočavamo na kapcima nekih slavnih dama izgledaju sumnjivo poznato
  • Vraćaju se metalik nijanse iz 90-ih godina!

Svjetlucat i iskriti u vrlo specifičnim nijansama, a naši kapci zauzet će središnje mjesto u proljeće i ljeto. Naime, vratio se popularni trend šminkanja iz 90-ih. Pošto ga nose čak i beauty idoli poput Belle i Gigi Hadid, neće proći dugo prije nego što se vrati i u naše beauty torbice.

Trik za pune usne Možda vas zanima Zašto bismo olovkom za obrve našminkale usne? Zato jer možemo! I još super izgleda.... Rubrika Beauty Beauty

Trend sjenila 90-ih: 'Shine on!'

„Shine on“ bi mogao biti naziv trenda koji smo uočili na raznim slavnim damama. Naime, na kapcima može, ne, TREBA svjetlucati i sjati. Nakon što su mat stilovi bili popularni posljednjih nekoliko sezona, sada je vrijeme za svjetlucanje. Nijanse zbog kojih naši kapci blistaju u proljeće i ljeto su „ledene“. Svijetlo ljubičasta, mint zelena, hladno plava, srebrna i nadasve hladna ružičasta osvajaju naše kapke.

Hailey Bieber je već usavršila trend. Na dodjeli MTV Video Music Awards prije nekoliko tjedana oduševila je u svijetlo ljubičastoj haljini s odgovarajućim cipelama i torbicom u istoj nijansi. A i šminka očiju bila je usklađena s nježnom ljubičastom nijansom. Njezini su kapci svjetlucali u svijetloj nijansi ljubičaste s metalnim završetkom. Za to ne treba puno make upa. Malo maskare, highlightera na obrazima i sjajila na usnama i beauty look inspiriran 90-ima je gotov.

Možda vas zanima “Vodeni valovi” nova su neupadljiva hit frizura koju trendseterice obožavaju Rubrika Beauty Beauty

Dok Hailey svuda koristi sjajilo, Gigi suprotstavlja svoje mat usne sa svjetlucavim make upom za oči. Oboje je apsolutno u trendu.

Stil se može i „pojačati“, kao što pokazuju Gigi Hadid i Sidney Sweeney. Ovdje je najprikladnije osloniti se na tamnije tonove iste obitelji boja. Tamni ton patlidžana dobro se slaže s ružičastom. Tada kontrast nije prejak. Ali, crna uvijek djeluje, tj. daje oku „dramatičan dodir“.

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0