Beauty

Voluminozne kovrče moguće je postići i bez figara. Otkrivamo ti najbolje trikove s društvenih mreža

  • Učestala upotreba uređaja za oblikovanje kose može ostaviti negativne posljedice na njezin izgled i strukturu
  • Mnoge dame u želje da nakovrčaju kosu pribjegavaju metodama koje ne koriste alate koji rade na bazi topline
  • U nastavku ti donosimo sažetak nekih od trenutno najpopularnijih postupa kovrčanja kose bez upotrebe pegle ili figara

Želiš kovrčati kosu no strahuješ kako bi aparati poput figara ili pegle mogli oštetiti tvoju kosu? Bez brige, društvene mreže su prepune različitih savjeta koji će ti omogućiti željene kovrče bez upotrebe alata koji rade na bazi topline. P.S.: Ako često peglaš ili kovrčaš kosu, ovaj će proizvod biti tvoj najbolji prijatelj.

Od lipnja prošle godine, Google bilježi porast pretraživanja pojma 'heatless curls', odnosno kovrče bez grijanja, za nevjerojatnih 967 posto. U davanju korisnih savjeta prednjači društvena mreža TikTok, a videi označeni hashtagom 'heatless curls' prikupili su impozantnih 564 milijuna pregleda. A ova brojka raste iz dana u dan...

Možda vas zanima Može li bizarnije? Napravite kovrče uz pomoć - smokića! Rubrika Beauty Beauty

Tako smo imali priliku svjedočiti doista zanimljivim rješenjima, a jedno od njih je kreiranje kovrča uz pomoć remena od kućnih ogrtača. Kako to izgleda možeš provjeriti u nastavku:

Čarape su još jedan neočekivani alat koji ti može osigurati kovrče iz snova. Ovu metodu prakticira i voditeljica Nikolina Pišek, a njezinih savjeta možeš se prisjetiti ovdje.

Možda vas zanima Vrijedi isprobati! Pomoću ovog trika s čarapom možeš imati prekrasne kovrče Rubrika Life&style Life&style

U kreiranju idealnih kovrča od pomoći bi ti mogla biti i stara majica. Ne vjeruješ? Pogledaj video koji je oduševio 80 tisuća korisnika TikToka. P.S: detaljne upute za izradu sredstva za kovrčanje izvedenog od majice možeš pronaći ovdje.

@mypawfectfamily

Super in-depth video coming on YouTube! #mypawfectfamily #browngirl #noheatblowout #frizzyhair #longhairgoals #healthyhairtips

♬ On The Floor - Jennifer Lopez

Spužvasti roleri za kosu doživjeli su veliki povratak, a ovo efikasno rješenje je pronašlo novi niz poklonika među mlađom publikom. U nedostatku istih uvjereni smo kako će dobri stari vikleri također uspješno odraditi posao.

Photo: Shutterstock

Komentari 0