Beauty

Novi Avon Hydramatic mat ruž je prvi mat ruž za usne s hidratantnom jezgrom koji ćeš obožavati

  • S ciljem da se svaka žena osjeća baš onako kako to zaslužuje - kao kraljica, ususret Danu žena pripremili smo hrpu genijalnih nagrada koje čekaju da ih osvojiš
  • Danas te u suradnji s brendom Avon darujemo novim Hydramatic mat ružem za usne koji se razlikuje od drugih ruževa svojom njegujućom formulom obogaćenom hijaluronskom kiselinom
  • Sve što trebaš napraviti da bi ušla u bubanj za izvlačenje nagrade je posjetiti miss7 profil na Instagramu i odraditi tri jednostavna koraka koja te dijele do osvajanja ovog prekrasnog ruža koji štiti i njeguje usne

Jesi li znala da su ruževi za usne najpopularniji proizvodi za šminkanje? Nijedan drugi proizvod ne može tako značajno utjecati na cjelokupan izgled kao ruž za usne. Ruž za usne je neizostavni dio make-up rutine skoro svake žene, ali nije svaki ruž podjednako dobar. Veliki broj žena i djevojaka voli ruževe s mat završnicom, ali često se dogodi da takvi ruževi dodatno isušuju usne. 

Imajući u vidu da žena ne bi trebala birati između izgleda i zdravlja usana, Avon je lansirao Hydramatic mat ruž za usne – prvi mat ruž za usne s hidratantnom jezgrom koji ćeš obožavati! Ovaj ruž njeguje tvoje usne iznutra, hidratizira ih i ne isušuje, pa one djeluju punije i nježnije. Uz raskošnu i postojanu boju, hidratantna hijaluronska jezgra ovog mat ruža pruža njegu i zaštitu u isto vrijeme.

Ako imaš suhe usne, onda je ovo najbolji hidratantni ruž za usne. Hydramatic mat ruž sadrži više od 50% sastojaka koji hidratiziraju i štite kožu. Tvoje usne su odvažne i hidratizirane u isto vrijeme zbog posebnog mat efekta s hijaluronskom kiselinom. Zaboravi na osjećaj suhoće i uživaj u raskošnoj boji s mat završnicom, koja dodatno njeguje tvoje usne.

Hydramatic mat ruž za usne dostupan je u Avonovom katalogu od 1. ožujka po cijeni od 7,50 € i dolazi u širokom spektru prekrasnih boja, a miss7 u suradnji s Avonom jednoj čitateljici povodom nadolazećeg Dana žena poklanja nijansu Hydra Siren Red - senzualnu, bogatu crvenu nijansu uz koju ćeš se osjećati i izgledati neodoljivo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by miss7 (@miss7.hr)

Želiš očarati sve oko sebe lijepim usnama s novim Hydramatic mat ružem? Uključi se u naš nagradni natječaj koji se odvija na miss7 profilu na Instagramu i odradi tri jednostavna koraka: zaprati @miss7.hr i @avonhrvatska, lajkaj fotku ruža te u komentaru označi jednu ženu u svom životu - prijateljicu, sestru, mamu, kolegicu, tetu - onu koja je za tebe najbolja! Ne zaboravi podijeliti objavu sa svim svojim dragim ženama kako bi i one imale šansu osvojiti ovaj prekrasan ruž.

Igramo se do nedjelje, 5. ožujka 2023. u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnicu slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: Marko Grubišić