Beauty

Vjeran, bahat, duhovit, mačo... Što frizura može otkriti o muškarcu?

  • Mi žene biramo frizuru prema obliku lica, boju kose prema tenu..., no čini se muškarci frizuru više biraju prema tome kakav dojam žele ostaviti
  • Može li se onda iz frizure iščitati kakav je tip koji ju nosi? Kažu da može
  • Upozorenje: tekst je više zabavan nego znanstveno utemeljen pa sama odluči hoćeš li mu povjerovati...

Frizura je vrlo važan dio nečijeg imidža, a može ponešto otkriti i o osobi na čijoj je glavi. Jer, napokon, frizuru smo sami odabrali s nekim razlogom (koji nije samo oblik lica), zar ne? Naravno, ova "analiza" karaktera je više zabavna nego znanstveno zasnovana.

Možda vas zanima 5 pogrešaka koje možda radiš s kremom za lice Rubrika Beauty Beauty

1. Duga kosa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Oh, ti zgodni dugokosi dečki! vrlo su kreativna bića kojima se sviđa što ljude oko sebe podsjećaju na Vikinge ili pak likove iz nekih fantasy filmova. No, i mi žene volimo dugu kosu na sebi, ne samo na njemu. U praktičnom smislu to znači da ćemo se s dragim boriti oko šampona i regeneratora. 

2. Kratko sa strane, duže gore

Pravi mačo izbor frizure, ali ne previše originalan. Budući da otprilike pola muškaraca ovako šiša kosu trebali bi računati na neke dodatne adute kako bi se u ženskim očima istaknuli iz mnoštva. Navodno bi to mogli biti pamet i smisao za humor koji se pripisuju tipovima s ovakvom frizurom. Također, kažu da su ovi muškarci i dosta ljubomorni. 

3. Potpuno bez kose

Vrlo inteligentni i dalekovidni muškarci, glasi presuda za tipove koji briju glavu - ovo je mudra odluka ako muškarac i ovako i onako ćelavi. Osim što obrijana glava to uspješno prikriva, osim osmjehom, zabljesnuti ženu može i sjajnom glavom. No, uozbiljimo se: ovi frizuru biraju muškarci koji ne mare previše za novotarije (pa tako ni moderne frizure). Kažu i da su "ćelavi" vrlo vjerni. 

4. Razdjeljak na sredini

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydeppofficial) on

Ovu frizuru vjerojatno će odabrati marljiv, uporan muškarac, sposoban slijediti svoje ciljeve i ostvarivati ih bez zaustavljanja. Pogotovo ako mu je razdjeljak prirodno malo sa strane. To znači da se mora posebno truditi da on bude na sredini. Ako mu se kosa sama razdjeljuje na sredini i nosi je tako kako je mogli bismo reći da se takvi muškarci ne trude puno.

5. Šiške dignute u zrak

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Pattinson (@robertpattinsonofficial) on

Ova frizura odaje sanjara, nostalgičara koji čezne za prošlim vremenima kad je ovo bila vrlo popularna frizura. Općenito, uspravne šiške povezuju se sa šaljivim momcima koji obožavaju biti u centru pozornosti. 

Možda vas zanima Kratka, bob ili duga? Što odabir frizure može otkriti o ženi Rubrika Life&style Life&style

6. Kosa srednje dužine počešljana na stranu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good morning!!🌞💗 #thedicaprios #love #leonardodicaprio @leonardodicaprio

A post shared by Leonardo DiCaprio | FanAccount (@the.dicaprihoes) on

Romantično do boli, kakav je bio i Loenardo DiCaprio prije 30 godina. Pogledaš kosu i već se zamisliš na pramcu prekoocenaskog broda uz zgodnog tipa. Postići to u životu zahtijeva dosta vremena. Ova nam frizura govori  da si osoba zna organizirati dobar život. Inače, ovaj je tip vrlo privlačan ženama. I zna iskoristiti tu svoju prednost. 

7. Kosa zalizana unatrag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial) on

Ovo je frizura samouvjerenog muškarca. Također i frizura mišićavog muškarca u kariranoj košulji. Naravno, i s bradom. Ako sve od navedenog nedostaje, mišići, košulja i brada, ne brini. Doći će s vremenom. Ovaj čovjek ide ukorak s vrmenom.  This man keeps up with the times.

8. Punđica na vrh glave

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ALI'I Mahalo nui loa @wfmft @hotlantayoga #unitetheseven LETS GO. Aloha ACurry

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

Hmmm... Muškarac vrlo siguran u sebe, ne boji se tuđih kritika. Vjerojatno zna neke borilačke vještine. I kako nestati u oblaku dima. Sve skupa, zanimljiv karakter.

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0