Beauty 30. kolovoza 2013.

Vizažistica Charlotte Tilbury lansira make up liniju

Guliver Image/Getty Images.

Jedna od najpoznatijih svjetskih vizažistica, Charlotte Tilbury, lansira make up liniju. Poznata po fantastičnim beauty transformacijama najpoznatijih svjetskih lica, Charlotte ni ovoga puta nije odustala od svojih visokih beauty standarda.

Njena kolekcija podijeljena je na pet kategorija: priprema, baza, usavršavanje i prikrivanje, stvaranje okvira lica i boje. Tilbury ističe kako je u svaki komad šminke unijela svoje profesionalno iskustvo i prilagodila ga svakodnevnom korištenju. Pošto je jednom prilikom izjavila kako je ženi dovoljno dati make up i ona će pokoriti svijet, ne čudi što se u kolekciji kriju proizvodi za kreiranje deset osnovnih lookova koji će zaposlenim ženama koje užurbano žive olakšati svakodnevno uljepšavanje.

'Golden Goddess' inspiriran je jakim, prirodnim ljepoticama poput Ursule Andres, Elle Macpherson i Gisele Bundchen, dok će 'Sophisticate' look u vama probuditi Audrey Hepburn ili Natalie Portman. 'Bombshell' je kreiran po uzoru na Marilyn Monroe, a 'Vintage Vamp' podsjeća na make up Veronice Lake. Osim njih, pomoću kolekcije možete kreirati i lookove 'Ingenue', 'Uptown Girl', 'Rock Chick', 'Dolce Vita', 'Glamour Muse' i 'Rebel'.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

"Svaka žena mora imati tuš za oči koji može nositi kako bi izgledala stylish i seksi, bez obzira na odjeću koju nosi. Moje tajno oružje iz backstagea je olovka za usne pošto s njom možete u potpunosti promijeniti oblik usana bez injekcija kolagena. Tajna je u tome da boju olovke uvijek uskladite s bojom usana što je više moguće kako bi dobili volumen i veličinu koju priželjkujete", otkriva Charlotte koja je u kolekciju uvrstila i svoju poznatu 'Magic Cream'. Radi se o tajnoj obiteljskoj recepturi koju je Charlotte prenijela njena baka:

"Eksperimentiram i usavršavam formulu već godinama i nikad ne idem na snimanje ili reviju bez nje. Nikad nisam pronašla kremu koja ima tako čarobne moći i koja će transformirati kožu u trenutku čineći je ugodno mekom. Volim reći kako je ona 'push-up grudnjak u limenci'!"

Kolekcija će biti dostupna isključivo u trgovinama Selfrdges od 2. rujna.

Komentari 0