Beauty

Viralni SPF korejskog brenda Beauty of Joseon sada je na top popustu koji se isplati iskoristiti!

Postoji jedan korejski brend koji tijekom posljednjih godinu dana privlači veliku pozornost svojim skincare proizvodima, a to je definitivno Beauty of Joseon. Osim balzama za uklanjanje šminke koji brojni korisnici jednostavno obožavaju, SPF krema brenda Relief Sun također se nalazi na top listi najprodavanijih proizvoda brenda. Radi se o organskoj kremi za zaštitu od sunca koja je lagana, ali i obogaćuje kožu raznim hranjivim sastojcima. To je kao SPF i skincare proizvod u jednom zbog svoje jedinstvene formule s ekstraktom riže, fermentiranim ekstraktom žitarica i visokom razinom zaštite od štetnih zraka sunca. Dostupan je u našim drogerijama, a sada smo ga našli na odličnom popustu u jednom online web shopu (link možeš naći niže).

Možda vas zanima SPF-ovi u sticku odlični su za obnavljanje zaštite u hodu, a ovo je 7 najboljih Rubrika Beauty Beauty

Beauty of Joseon viralna SPF krema lagane teksture

Tekstura Relief Sun proizvoda je slična laganoj hidratantnoj kremi, iako se radi o SPF-u. Korisnici ističu da je vrlo ugodna na koži te da ne ostavlja ljepljiv ili mastan trag. Pruža prirodan sjaj bez bijelih tragova, što je čest problem mnogih krema za zaštitu od sunca. Čak i kada se obilno nanese prije šminke, neće se grudati, ljuštiti ili lijepiti. Tako ona osigurava besprijekornu podlogu za makeup. Brojni zadovoljni korisnici bruje o ovom proizvodu na društvenim mrežama i samo na TikToku možeš naći čak 27 milijuna objava s hashtagom #beautyofjoseonsunrelief.

Formula s ekstraktima riže i fermentiranim ekstraktima žitarica

Glavni sastojci ove kreme za sunčanje su ekstrakt riže (30 %) i fermentirani ekstrakti žitarica. Poznato je da su ovi sastojci bogati vitaminima B, C, E, aminokiselinama i mineralima, koji su svi korisni za kožu. U korejskoj povijesti voda od rižinih mekinja, poznata i kao “beauty water”, korištena je kao sastojak za njegu kože zbog svojih hidratantnih svojstava. Ova tradicija sada se uključuje u modernu njegu kože kroz proizvode poput Relief Sun kreme.

Možda vas zanima Česta skincare nedoumica: Ako tvoj puder ima SPF, je li nužno nanijeti i kremu sa zaštitnim faktorom? Rubrika Beauty Beauty

Relief Sun sadrži SPF i PA zaštitu, a štiti i od plavog svijetla

Relief Sun je testiran u laboratorijima u Koreji i Španjolskoj na SPF i PA zaštitu. Rezultati pokazuju da nudi visoku razinu zaštite, pri čemu su korejski laboratoriji prijavili SPF od 52,5±5,8, a španjolski laboratoriji prijavili su SPF od 63,1±0,6. Što se tiče UVA zaštite, proizvod je dobio ocjenu UVA PF 16,1±2,4 P++++ od korejskih laboratorija i UVA PF 19 P++++ od španjolskih laboratorija. Brend preporučuje ponovno nanošenje svaka 2-3 sata. Dobro je znati da ga mogu koristiti i trudnice, te da ovaj proizvod sadrži filter koji čak može blokirati plavo svjetlo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LATHER (@lather)

Možda vas zanima Zahvaljujući ovoj drogerijskoj CC kremi koža će ti blistati kao da si bila na skupom tretmanu lica Rubrika Beauty Beauty

Beauty of Joseon Relief Sun nije samo krema za sunčanje, već proizvod za njegu kože koji hidratizira i hrani kožu dok ju istovremeno štiti od štetnih UV zraka. To je proizvod koji je prošao rigorozna testiranja za SPF i PA, što jamči njegovu učinkovitost. Trenutno ga možeš nabaviti na linku po cijeni od 15,50 eura, što je čak 7,40 eura manje nego što košta u našim drogerijama. To je zaista vrhunski korejski proizvod u koji je vrijedi uložiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AuroraEstore (@auroraestore)

Možda vas zanima U naše ljekarne stigla je CeraVe hidratantna krema za lice koja je još bolja od originalne verzije Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @glamourous_twins

Komentari 0