Beauty

VIDEO: Obojala sam kosu Nutellom i evo što se dogodilo

Svi pravi članci navlakuše počinju upravo ovakvim naslovnom, pa zašto ne bi i ovaj? Jer nećemo lagati, s Nutellom na kosi se ne dogodi baš ništa, a u to se uvjerila i miss7 Kristina

Kada je beauty influencerica Huda Beauty na svom Instagram profilu objavila snimku u kojem frizer modelu posvijetli kosu uz pomoć Nutelle i to za nekoliko tonova, mediji su eksplodirali. Uskoro su se na brojnim beauty strancima počeli pojavljivati videi u kojima novinarke i blogerice isprobavaju bojanje kose ovom inače omiljenom čokoladnom mazalicom.  | Autor: Instagram Instagram Prije i poslije Nutelle. Da, možeš misliti...

Zainteresirana uspješnim primjerom koji je vidjela (na slici iznad) i novinarka miss7 Kristina je probala svoju kosu obajati Nutellom. U dogovoru s frizerkom obnovila je pramenove, a Nutellu će koristiti kao preljev. 

Možda vas zanima Isprobale smo Nutella – ruž za usne i... Rubrika Beauty Beauty

Evo rezultata:
Proces je bio sljedeći; frizerka Anamaria mi je razdvojila kosu na pramenove i lagano ih posvjetila, po uzoru na moj prijašnji balayage. I nju je ovaj izazov zaintrigirao, iako je i sama znala da će postupak biti teški kaos. Nakon što su pramenovi odležali, krenula mi je nanositi Nutellu.

Ljudi, nemojte nikada na kosu nanositi ovaj slatki grijeh! Jedite ga!

 

U omiljenoj Nutelli postoji toliko šećera da sam nakon razmazivanje nje po kosi izgledala kao Edward Škaroruki. Ovo je odlična ideja za maškare, ali baš za svaki dan... Isto tako, u dodiru s bojom i blajhom ova inače želucu ugodna prehrambena namirnica izgleda da postaje neprijatelj kosi. Imala sam osjećaj da mi se tjeme lagano prži, kao da su mi nanijeli čisti peroksid na kosu. Napokon smo, nakon litara vruće vode i šampona, isprali to čudo iz kose. Palmino ulje koje je jedan od glavnih sastojaka Nutelle neće posvijetliti tvoju kosu, iako neka ulja to mogu. Ali će osobi koja te boji Nutterom osigurati besane noći: jer onaj tko ne zna da sam na kosu stavila Nutellu, pomislit će da sam kosu namazala... znaš već čime!

Kada mi je Anamaria konačno isprala kosu, dogovorile smo se da će mi staviti blagi preljev kako bi mi se moja postojeća boja revitalizirala nakon ovog užasnog iskustva. E sad, da rezimiramo. Kosu obojenu balayage tehnikom mi je frizerka blago potamnila kako bi moja kosa doživjela barem neku promjenu. Isto tako, ako mi kosa već od Nutelle nije posvijetlila, barem da postignem neku boju koja liči na Nutellu. I voila: ima smeđu kosu sa svjetlijim pramenovima. Ako ništa, ovo me iskustvo nečemu naučilo: Nutellu ću i dalje radnije mazati na kruh nego na kosu, a nadam se i ti!

Photo: miss7

Komentari 0