Beauty
1/15

VIDEO: Nova kampanja za Chanel N°5

Chanel je napokon predstavio dugoočekivanu kampanju 'The One That I Want' za svoj kultni miris Chanel N°5. Kreativni direktor kampanje je australski filmaš Baz Luhrmann ('Veliki Gatsby', 'Moulin Rouge!'), u suradnji s četverostrukom Oscarovkom Catherine Martin, dok je glavna zvijezda Gisele Bundchen.

Luhrmannu ovo nije prva kampanja za popularnu 'Peticu'. Isti posao je radio i 2004. kada je glavna uloga pripala njegovoj muzi Nicole Kidman. Upravo je njegovu kampanju s Nicole Kidman smatraju jednom od najrevolucionarnijih u povijesti te kuće, a sada, deset godina kasnije, Baz još jednom predstavlja modernu ženu koja zna što želi.

 | Autor: Chanel Chanel

"Chanel žena može biti ono što jest na plaži, sa svojom djecom, može imati uspješan poslovni život,  a u isto vrijeme biti u kvalitetnoj vezi; može imati svoju romansu", istaknuo je Luhrmann.

 | Autor: Chanel Chanel

Chanel tvrdi kako upravo u Gisele vide savršenu ženu koja će utjeloviti tu viziju. Ona je model, glumica, majka, humanitarka i poslovna žena koja je obilježila proteklo desetljeće.

Photo: Chanel

Komentari 0