Beauty 27. svibnja 2022.

Lifactiv B3 Dark Spots Serum: Bili smo na predstavljanju nove Vichy zvijezde u borbi protiv hiperpigmentacijskih mrlja

  • U Astronomskom centru u Rijeci bili smo na predstavljanju nove Vichy zvijezde u njezi kože
  • Vichy je predstavio Liftactiv B3 Dark Spots Serum te još jednom naglasio važnost znanosti u pravilnoj njezi kože
  • SPF krema prvi je korak u zaštiti od UV zraka te ju treba koristiti svaki dan, a ova inovacija iz Vichyja pomoći će ti umanjiti posljedice štetnog sunčevog zračenja i ostalih vanjskih faktora

Ponosni na 130 godina, tijekom kojih su od strane vrhunskih znanstvenika u laboratorijima Vichy napravljena brojna istraživanja i patentirane molekule, Vichy je još jednom podsjetio na važnost znanstvenih otkrića pa je tako Astronomski  centar u Rijeci bio savršena lokacija za predstavljanje Liftactiv B3 Dark Spots Seruma, novog, inovativnog rješenja u obliku seruma u borbi protiv hiperpigmentacijskih mrlji i bora. 

Predstavljanje Vichy Liftactiv B3 Dark Spots Seruma | Autor: PR PR

Na edukativnom jednodnevnom izletu na predivnoj lokaciji, uz poklonice brenda Vichy među kojima su bile Nataša Janjić Medančić, Korana Gvozdić, Vesna Blašković, Belma Džomba, Eni Jurišić, Ivana Čuljak i brojne druge dame, imali smo priliku uz stručno vodstvo promatrati Sunce, planet koji nam daje život, ali predstavlja i mnoge opasnosti po našu kožu.

Predstavljanje Vichy Liftactiv B3 Dark Spots Seruma | Autor: John Pavlish John Pavlish Korana Gvozdić

Predstavljanje Vichy Liftactiv B3 Dark Spots Seruma | Autor: John Pavlish John Pavlish Eni Jurišić

Predstavljanje novog Vichy Liftactiv B3 Dark Spots Seruma | Autor: John Pavlish John Pavlish Nataša Janjić Medančić

 | Autor:

U Planetariju Astronomskog centra Rijeka, održano je i posebno predstavljanje novog Liftactiv B3 Dark Spots Seruma, a zašto je važno i na koji način možemo spriječiti ili umanjiti posljedice štetnog sunčevog zračenja i ostalih vanjskih faktora s nama je na svom predavanju podijelila dermatologinja dr. sc. Željana Bolanča, spec.dermatologije i venerologije.

Predstavljanje Vichy Liftactiv B3 Dark Spots Seruma | Autor: John Pavlish John Pavlish dr. sc. Željana Bolanča

Hiperpigmentacija kože – kako dolazi do ovog kožnog problema?

Koža je najveći pokrovno – vezivni organ ljudskog tijela, prva dolazi u dodir s okolišem i prva je crta obrane od vanjskih faktora.

Hiperpigmentacijske mrlje jedna su od glavnih manifestacija vanjskih utjecaja na površini kože i sve češći problem brojnih žena svih dobnih skupina i tipova kože. Iako same po sebi ne predstavljaju ozbiljniji zdravstveni problem, privlače neželjenu pažnju i narušavaju samopouzdanje.

Predstavljanje Vichy Liftactiv B3 Dark Spots Seruma | Autor: PR PR

Izvor hiperpigmentacijskih mrlja naziva se melanogeneza, biokemijski proces preko kojeg se stvara melanin. Kada je koža izložena, primjerice, prejakoj sunčevoj svjetlosti, melanociti reagiraju stvarajući višak pigmenta melanina, koji zatim stvara smeđa područja na koži.

Zbog svakodnevnih štetnih utjecaja, posebice onečišćenja, pojava hiperpigmentacijskih mrlja povećana je za 25 %, ali sunce nije jedini uzročnik hiperpigmentacijskih mrlji. Jednako tako uzrok mogu biti i hormonski poremećaji ili lezije nastale od akni. Kako bi ispravila i spriječila hiperpigmentaciju, važno je da zaštitiš kožu i koristiš hipoalergenu, specijaliziranu dermo-kozmetiku, koja pokazuje dobru podnošljivost na koži.

Klinički ispitan Lifactiv B3 Dark Spots Serum privlačne je i lagane strukture

Budući da su za Vichy učinkovitost formula i zaštita kože prioriteti, Liftactiv B3 Dark Spots Serum klinički su ispitali dermatolozi kako bi bio pogodan za sve tipove i fototipove kože, a dostupan je u svim ljekarnama.
 
Liftactiv B3 Dark Spots Serum privlačne je i lagane teksture bez ulja, koja se brzo upija u kožu, a sadrži snažan spoj koncentriranih dermatološki aktivnih sastojaka.

Predstavljanje Vichy Liftactiv B3 Dark Spots Seruma | Autor: PR PR

Niacinamid [B3] utječe na vidljivo smanjenje hiperpigmentacijskih mrlja, a kombinacija glikolne kiseline i piling sastojaka eksfolijacijom djeluje na uklanjanje odumrlih površinskih stanica kože za ujednačen i blistav ten kože.    

Liftactiv B3 Dark Spots Serum s dvostrukim djelovanjem protiv hiperpigmentacija i bora sadrži čak 13% aktivnih sastojaka, a dobitnu kombinaciju za smanjenje hiperpigmentacijskih mrlja čine Niacinamid, glikolna kiselina, kao i piling sastojci. To su potvrdile i kliničke studije na kojima su sudjelovale 44 osobe, a nakon dva mjeseca redovne upotrebe dvaput dnevno, ujutro i navečer, rezultati su pokazali da su hiperpigmentacijske mrlje smanjene za do 71%, dok je 15% veća blistavost, kao i 10% veća ujednačenost tena.

Predstavljanje Vichy Liftactiv B3 Dark Spots Seruma | Autor: PR PR

U bazalnom sloju djeluje protuupalno radi smanjivanja pojave hiperpigmentacijskih mrlji, još pri prvoj pojavi poremećaja pigmentacije, a na površini kože djeluje tako da izbjeljuje vidljive hiperpigmentacijske mrlje. Prema rezultatima ispitivanja, nakon 2 mjeseca korištenja uočit ćeš smanjenje hiperpigmentacijskih mrlja do 71 %. 

Protokol protiv hiperpigmentacija i bora                                    

Kako bi u svoju rutinu uvrstila potpuni protokol u borbi protiv bora i hiperpigmentacijskih mrlja, djeluj u dva koraka pa nakon nanošenja Liftactiv B3 Dark Spots Seruma koji će ispraviti hiperpigmentacijske mrlje do -71% i povećati glatkoću i sjaj kože za +15%, ispravi vidljive znakove gubitka kolagena kremom Collagen Specialist koji vraća tonus koži za +52% i smanjuje bore za 24%, prema rezultatima kliničkih ispitivanja.

 

Vichy vulkanska voda po prvi put udružena je s anti-aging peptidima i vitaminom Cg radi korekcije znakova gubitka kolagena na koži.  Ova njega preporučuje se ženama koje žele novu generaciju proizvoda iznimnog anti-aging djelovanja i učinkovitosti, uz sastojke prirodnog podrijetla. Formula sadržava anti-aging peptide za učvršćivanje kože i vitamin Cg + resveratrol prirodnog podrijetla. Ova se krema preporučuje ženama koje žele njegu protiv znakova starenja i za zdraviji izgled kože.

Svakako je svaki dan u godini u protokol važno uključiti zaštitu od UV zraka poput Capital Soleil UV-AGE Daily fluida na bazi vode s učinkom pomlađivanja koji pruža naprednu UVA i UVB zaštitu, dok u isto vrijeme djeluje protiv postojećih znakova fotostarenja.

Uz Vichy serum priuštit ćeš svojoj koži zvjezdani tretman, ukloniti hiperpigmentacijske mrlje i spriječiti nastanak novih. Budi dosljedna u svojoj dnevnoj i večernjoj rutini, a rezultati sigurno neće izostati!

Predstavljanje novog Vichy Liftactiv B3 Dark Spots Seruma | Autor: PR PR Vichy Liftactiv B3 Dark Spots Serum

Liftactiv B3 Dark Spots Serum protiv hiperpigmentacijskih mrlja i bora dostupan je u svim ljekarnama, a više informacija potraži na vichy.hr!
 

Komentari 0