Beauty

Velvet Teddy kultna je nijansa MAC ruža: iste imaju i Maybelline, L'Oreal i Wet 'n' Wild

  • Uz Ruby Woo, jedna od najpopularnijih nijansi MAC ruževa, zasigurno je i Velvet Teddy
  • Ta popularnost je prilično opravdana s obzirom na to da tonovi ove nude nijanse pristaju gotovo svakom tonu kože i ističu ono najbolje na licu
  • S obzirom na to da se MAC smatra high-end brendom, brojni njegovi proizvodi, uključujući i Velvet Teddy ruž imaju svoje povoljnije dupliće
  • Pročitaj također: Kultne proizvode brenda MAC je od danas kupujemo preko dm web shopa. I neke su cijene niže!

Jedan od najpopularnijih nude ruževa na svijetu koji, posljednjih dvadeset godina, ima status kultnog proizvoda zasigurno je Velvet Teddy brenda MAC. Ovaj ruž prvenstveno je obožavan zbog svoje bež nijanse koja, iako je primarno toplijih tonova, ponekad djeluje hladnije jer se, zapravo, prilagođava svakom tonu kože i usana i time stvara boju koja najbolje odgovara svakoj pojedinoj osobi. Stoga, na nekima će ovaj ruž izgledati svjetlije, a na nekima tamnije. 

 | Autor: Instagram @maccosmeticsph Instagram @maccosmeticsph Foto: Instagram @maccosmeticsph

Također, ovaj ruž ima bogatu teksturu koja ne isušuje usne što ga čini dugotrajnim, a idealan je za svakodnevni makeup, ali i onaj večernji. Cijena ovog ruža iznosi 25 eura, ali za njega postoje i povoljniji, drogerijski duplići. 

 | Autor: MAC Cosmetics MAC Cosmetics Foto: MAC Cosmetics, Velvet Teddy ruž (25 eura)

Maybelline Super Stay Matte Ink u nijansi 'Seductress'

'Seductress' nijansa Maybelline ruža sa svojim je zagasito ružičastim tonovima najbliža nijansi Velvet Teddy, a sam ruž dolazi u nešto drugačijem obliku, odnosno radi se o tekućem mat ružu. Također, Super Stay ruževi poznati su i po svojoj dugotrajnosti tako da će ovaj ruž na usnama biti postojan i do 16 sati. Cijena ovog tekućeg ruža iznosi 11,49 eura. 

 | Autor: Maybelline New York Maybelline New York Foto: Maybelline New York, Super Stay Matte Ink tekući ruž (11,49 eura)

Wet 'n' Wild ruž u nijansi 'Bare It All'

Ova nijansa Wet 'n' Wild ruža nešto je svjetlija nego Velvet Teddy, ali je prilično pigmentirana i dugo se zadržava na usnama. Također, formula nije u potpunosti mat, ali će usne svejedno izgledati baršunasto, a pritom će biti njegovane zbog sastojaka poput arganovog i bademovog ulja. Cijena ovog ruža iznosi 3,95 eura. 

 | Autor: Wet'n'Wild Wet'n'Wild Foto: Wet 'n' Wild, Mega last ruž u nijansi 'Bare It All' (3,95 eura)

L’Oreal Colour Riche u nijansi 'Fairest Nude'

'Fairest Nude' nijansa L'Orealovog ruža u sebi ima nešto više smeđih tonova nego Velvet Teddy, ali su svejedno vrlo slične. Također, formula ovog ruža je vrlo kremasta i ugodna na usnama jer sadrži njegujuće sastojke poput ulja sezama, vitamina E te arganovog ulja. Također, ovaj ruž ima satenski finiš. Cijena ovog ruža iznosi 12,90 eura. 

 | Autor: L'Oréal Paris L'Oréal Paris Foto: L’Oreal Colour Riche, nude ruž u nijansi 'Fairest Nude' (12,90 eura)

Photo: Instagram @maccosmeticsanz

Komentari 0