Beauty

Vaša vaga vas laže! Poslušajte ovu fitness blogericu

Teško je za povjerovati da se njena kilaža na prvoj i posljednoj fotografiji razlikuje u samo 2 kilograma...

Američka fitness blogerica postala je hit na internetu nakon što je podijelila svoje tri fotografije na kojim ima različito kilograma, kako bi dokazala da brojka na vagi nema veze s kompozicijom tijela.

 | Autor: My Sweat Life My Sweat Life

Kelsey Wells, koja vodi blog My Sweat Life, na prvoj fotografiji teži 65, na drugoj 55, a na trećoj 63 kilograma.

 | Autor: My Sweat Life My Sweat Life

Ovom fotografijom htjela je istaknuti da niža brojka na vagi ne znači da vaše tijelo izgleda bolje te da unatoč tomu što teži više, na trećoj fotografiji izgleda i osjeća se bolje i jače nego na drugoj. Ispod fotografije Kelsey je napisala:

"Zaključila sam da je vrijeme za prijateljski podsjetnik. Ljudi, molim vas prestanite se opterećivati brojkama na glupoj vagi! Molim vas prestanite misliti da težina određuje vaš napredak i molim vas prestanite dopuštati da kilogrami utječu na vaše samopouzdanje, kao što sam nekad ja radila. Svi oni koji se osjećaju kao što sam se nekad i ja osjećala, molim vas poslušajte me:

Visoka sam 170 cm i imam 63 kg. Kada sam započela s "bikini body" tjelovježbom težila sam 65 kg, a to je bilo tek 8 tjedana nakon poroda. Prije neo sam ostala trudna imala sam 58 kg pa sam, na temelju ničega drugoga osim svoje iskrivljene percepcije, zaključila da je moja ciljana težina 55 kg, kako bih mogla stati u svoje najuže traperice. Nakon nekoliko mjeseci napornog vježbanja i dojenja došla sam do željenog cilja i stala u te traperice, veličine 0."

 | Autor: My Sweat Life My Sweat Life

"I pogodite što? Od tada sam se udebljala 8 kilograma. Također, moj konfekcijski broj povećao se za dva i poderala sam one uske traperice pokušavajući ih navući preko koljena. Koja mi je poanta? Prema meni iz prošlosti i uvrnutim standardima trebala bih se osjećati očajno. Ali, hvala Bogu, napokon sam naučila mjeriti svoj napredak prema stvarima koje uistinu nešto znače - snazi, mogućnostima, izdržljivosti, zdravlju i sreći.

Fotografirajte svoj napredak i snimajte se. zabilježite koliko sklekova možete napraviti i slično. Čak i svoje 'loše' fotografije - moja početna i trenutna težina razlikuju se u samo 2 kg, a kompozicija mog tijela potpuno se promijenila. Nikad nisam imala više mišića i manje tjelesnih masnoća nego sad. Nikad nisam bila zdravija nego što sam sad. Nikad se nisam bolje osjećala u vlastitoj koži nego sad. I ako već nisam spomenula, zaboravila sam na vagu, jer bi inače odustala od svog puta. Vašem glasu u glavi, koji i dalje možda ne vjeruje da imam 63 kg na posljednjoj fotografiji, poručila bih samo kako sam prošlog tjedna, kada sam stala na vagu, izignorirala to brojku, a tako biste trebali i vi."

 | Autor: My Sweat Life My Sweat Life

Potpuno se slažemo s Kelsey. Važno je kako se osjećate, a ona brojka koja stoji na vašoj vagi, potpuno je nebitna i trebali biste ju zaboraviti.

Photo: My Sweat Life

Komentari 0