Beauty

Value4Money: beauty 2023. je počeo! Glasaj za svoje favorite i osvoji super nagradu

  • miss7 beauty natječaj Value4Money je započeo - 6. put!
  • I ove godine biramo najbolje beauty proizvode po kriteriju vrijednost za novac 
  • Pripremili smo hrpu genijalnih poklona, a sve što trebaš napraviti da bi osvojila svoj je posjetiti stranicu Value4Money: beauty, glasati za svoje beauty favorite i odgovoriti na nagradno pitanje

Ponosni smo na naš natječaj Value4Money:beauty koji već šest godina okuplja zaljubljenike u beauty proizvode s jasnim ciljem - odabrati najbolju kozmetiku godine!

Svakog studenog, sada već tradicionalno, tisuće naših missica i stručni žiri odabiru svoje beauty favorite iz raznih kategorija, bilo da je riječ o preparativnoj ili dekorativnoj kozmetici, i to po kriteriju koji je važan za sve nas – vrijednost za novac. U svim dosadašnjim Value4Money:beauty natječajima, dosad je prikupljeno više od 290 tisuća glasova, a vjerujemo da će i ove godine tisuće i tisuće vas missica rado glasati za svoje beauty favorite.  

 | Autor:

Zato te pozivamo da se uključiš i ove godine i pomogneš nam odabrati koji to proizvodi preparativne i dekorativne kozmetike 2023. najbolje odgovaraju kriteriju vrijednost za novac, a usput osvoji i vrijednu nagradu jer pripremili smo hrpu genijalnih paketa kozmetike i uređaja!

Glasaj u 17 kategorija

Ove godine imamo i jednu novost. Naime, kako bismo dobili što kvalitetnije rezultate, proširili smo broj kategorija, a time i broj proizvoda za koje imaš priliku glasati. Tijekom trajanja miss7 Value4Money: beauty natječaja ove godine možeš glasati za omiljene proizvode iz ukupno 17 kategorija (Ruž, Rumenilo, Maskara, Krema za lice, Posebna njega za lice, Čišćenje lica, Njega tijela, Dezodorans, Šampon, Njega kose, Styling kose, New Entry, Eko kozmetika). Glasanje traje do 4. prosinca 2023., a osim čitateljica, u tom će razdoblju stručni žiri miss7 testirati proizvode i odabrati svoj favorit iz svake pojedine kategorije.
Stručni žiri nam je, kao i uvijek, iznimno stručan - proizvode će testirati i ocjenjivati dermatologinja, dr.med. Nevia Delalle, hairy stylist Zvonimir Franić, make up artist Marko Tolić te glavna urednica svih miss7 izdanja, Marjana Filipović-Grčić.  Kad se glasovi čitateljica i žirija zbroje i doznaju pobjednički proizvodi, miss7 će ih s ponosom objaviti, a ti u međuvremenu osvajaj slatka beauty iznenađenja. 

 | Autor:

Svakodnevno prati nagradne natječaje na portalu miss7

Prati miss7 portal i društvene mreže jer će tijekom trajanja natječaja miss7 će paketom kozmetike nagrađivati čitateljice, ali pazi, za to trebaš glasovati u svakoj kategoriji natječaja Value4Money i još samo odgovoriti na nagradno pitanje: Koji proizvod uvijek, ali baš uvijek imaš u torbici? Glasaj i ulovi nagradu ovdje, a mi ćemo pomno pratiti sve odgovore i bogato nagraditi najzanimljivije. Također čitaj miss7 portal, jer svaki dan ćemo objaviti koji beauty paket proizvoda imaš priliku osvojiti. 

Dobitnike svih dnevnih nagrada objavljujemo 5. prosinca 2023. 

Sretno!

Photo: Unsplash