Beauty

Valoviti shag nova je trendovska frizura koja će se nositi ove godine

  • Razmišljaš o tome kako je došlo vrijeme za promjenu frizure? 
  • Onda ti preporučujemo frizuru koja će biti u trendu ove godine: wave shag
  • Pogledaj o kakvoj je frizuri riječ

Takozvani shag cut (slojevito ošišana i razigrana frizura) smatra se relikvijom iz 1970-ih, međutim, svoj je veliki povratak proslavila 2020. godine. Kod ove retro frizure kosa je ošišana na otprilike duljinu ramena i jako je slojevita. Stoga frizura uvijek izgleda razbarušeno i pomalo neuredno i čudesno je nekomplicirana u smislu oblikovanja.

Modifikacije klasičnog shag cuta bile su npr. shaggy bob ili shug sa zavjesa šikama, ali sada je u sve popularnija nova varijanta trenda koju vole i poznate osobe: wave shag, odnosno shag s laganim valovima.

 | Autor: Pinterest Pinterest

Možda vas zanima Da moraju odabrati samo jednu frizuru za cijeli život, žene bi vječno nosile ovu Rubrika Beauty Beauty

Omiljena frizura zvijezda 

Suki Waterhouse i Alexa Chung već nose ovu trendovsku frizuru. Valovi daju kosi više dimenzije, a mnoge razine osiguravaju da frizura izgleda živahno i nikad ravno. Wag shag također izgleda ženstvenije od glatke verzije, a ako želiš raznolikost, možeš je, na primjer, nositi napola podignutu.

Možda vas zanima Ova omiljena frizura Francuskinja vraća se na proljeće i uvijek je dobar izbor Rubrika Beauty Beauty

Ako to dopušta prirodna struktura kose, valoviti shag također se može nositi i jače nakovrčan, umjesto laganih valova (Selena Gomez nosi takvu frizuru!). Wave shag ne samo da izgleda moderno, nego ti skida koju godinu zbog svoje lepršavosti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Photo: Instagram@poloralphlauren

Komentari 0