Beauty

Uz ova 4 trika ćete se rjeđe brijati

Nakon brijanja su vam noge skroz glatke, no dan kasnije ponovno niču dlake!

Brijanje nogu je takva gnjavaža... Tolika da su čak i poznate dame odlučile ići "all natural". Ipak, imamo najbolje trikove da se ne moraš često brijati.

via GIPHY

 

  1. Zagrijte oštricu

Kod svakog poteza pri brijanju, britvicu stavite pod mlaz vruće vode. Vrući čelik na oštrici britvice brije bolje, tj. dlake su izravno obrijane na površini kože i ti si minimalno tri dana mirna. Istotako možeš i samu oštricu prije brijanja 10 minuta stavit u vruću vodu.

  1. Piling prije

Piling čisti kožu od mrtvih stanica koje sprječavaju oštricu da obrije površinu kože.

  1. Brijanje u smjeru suprotnom od rasta

Ako se brijete u smjeru suprotnom od rasta dlaka dobivate glatko brijanje bliže korijenu dlake. To znači da će dlake sporije narasti.

  1. Laser

Laserski tretmani u salonima su skupi, pogotovo kad postupak morate ponavaljate više puta (a dlake opet rastu). No, možete si kupit ILP uređaj za doma i s time ćete dugoročno uštedjeti. Što se češće uređaj koristi, dlake manje rastu. Međutim, ako ste svijetle puti i imate svijetle dlake, metoda baš i nije za vas.

via GIPHY

 

Photo: promo
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malikekoserk1

    Super savjeti , treba isprobati.