Beauty
Jeftini i kvalitetni beauty proizvodi iz Dm-a

Umjesto skupih luksuznih proizvoda: Ovih 5 proizvoda iz dm-a preporučuju i beauty insajderi

  • Kvaliteta ne mora uvijek biti skupa! U omiljenim drogerijama često možemo pronaći neki beauty proizvod koji nije skup, a izvrstan je 
  • Ovi proizvodi iz dm-a pravi su beauty pogodak i ni po čemu nisu inferiorni znatno skupljoj luksuznoj robi
  • Donosimo 5 beauty proizvoda koji imaju savšen omjer cijene i kvalitete, a i vrlo su popularni na Tiktoku

Gotovo da ne prođe tjedan dana, a da ne posjetimo omiljene drogerije. Kad smo tamo, obično ne možemo izbjeći opsežno razgledavanje kozmetičkog odjela. Asortiman je toliko golem da puno proizvoda obično završi u košarici. Ali, koje proizvode na kraju koristimo do posljednje kapi? Koji su doista dobri? Otkrit ćemo ti naše favorite koji se uvijek nađu u našoj torbi za kupnju (i koji su također vrlo popularni na TikToku kao tzv. „dupes“ poznatih luksuznih proizvoda).

'Beauty Hyaluron Serum', Balea

Teško se može izbjegavati hijaluronsku kiselinu u njezi kože. Osobito ljeti je lagani serum (za sunčanje) obavezan! 'Beauty Hyaluronic Serum' od Balea (za 4,95 eura!) ima sedam različitih vrsta hijaluronske kiseline, koji pružaju trenutačni učinak zaglađivanja i poboljšava trajnu hidrataciju kože. Još jedan plus: serum se jako brzo upija i osvježava kožu. Možeš ga koristiti i kao primer ispod šminke.

 | Autor: dm dm Foto: dm, 'Beauty Hyaluronic Serum', Balea

'Soft Glam Filter', Catrice

Kad je riječ o savršenom sjaju i ujednačenom tenu, vjerojatno odmah pomisliš na skupocjene proizvode poznatih vizažista - uostalom, oni svakodnevno šminkaju manekenke i slavne osobe i svoje su proizvode skrojili upravo za tu svrhu. Kako doći do njih? Teško, ali ne i nemoguće.

@lissybork Liebe ihn #softglamfilter #catrice #drogerie #grwm #flawlessfilterfoundation #makeuphacks ♬ She Wolf - Shakira

Barem to dokazuje 'Soft Glam Filter' od Catrice, na TikToku poznat kao „dupe“, koji za samo 8,40 eura omekšava ten i osigurava prirodno ujednačenu završnicu. Također se može koristiti ispod ili preko šminke.

 | Autor: dm dm Foto: dm, 'Soft Glam Filter', Catrice

Možda vas zanima Ovaj parfem utjelovljuje ljetovanje na Ibizi '70-ih! Možeš ga dijeliti i sa svojim partnerom Rubrika Beauty Beauty

'Juicy Lips', Alverde

'Juicy Lips' od Alverde izgleda kao luksuzno ulje za usne. Ne samo da pruža dodatnu porciju prirodne njege s uljem sjemenki nara (prirodna kozmetika), nego i ultimativni sjajni finiš - bez lijepljenja! 

@klacupcake

Testing Alverde lipglosses… is it just me or is this brand totally slept on? Why do they not get more attention?

♬ original sound - cupcake

Dostupno je u različitim nijansama od prozirne do breskve, a rezultat je blago neproziran. A cijena? Tek 3,25 eura, za razliku od uobičajenih 30 eura za luksuzne proizvode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dm BiH (@dm_bih)

'Mighty Melt Cleansing Balm', Geek & Gorgeous

Luksuzni balzami za čišćenje itekako mogu opteretiti novčanik. Međutim, "Mighty Melt Cleansing Balm" Geek & Gorgeous prava je stvar. Za 12,85 eura možeš nježno i temeljito očistiti lice te u potpunosti ukloniti i posljednje tragove vodootporne šminke i zaštite od sunca. Jednostavno umasiraj malu količinu na lice i emulgiraj toplom vodom pan akon toga isperi. 

 | Autor: dm dm Foto dm, 'Mighty Melt Cleansing Balm', Geek & Gorgeous

'Lash Princess False Lash Mascara', Essence

Sa maskarom se obično događa sljedeće: kada jednom pronađemo onu pravu, ne volimo je mijenjati. Tim bolje kada otkriješ maskaru koja nije samo nevjerojatno dobra, nego je i nenadmašno jeftina. Naš favorit: 'Lash Princess False Lash Mascara' od Essencea, koju TikTokeri također opisuju kao Sveti Gral. Zašto? Zato jer trepavicama daje nevjerojatnu duljinu, volumen i uvijenost, a rezultat na testu zapravo podsjeća na umjetne trepavice. Povrh svega, ima cijenu od 4,20 eura, pa si je možemo uvijek priuštiti.

 | Autor: dm dm Foto: dm, Lash Princess False Lash Mascara', Essence

Možda vas zanima Stigao je i Super BB korektor koji savršeno nadopunjava kultnu BB kremu korejskog brenda Rubrika Beauty Beauty
Photo: Unsplash/Jessica Johnston

Komentari 0