Beauty

U Douglas je stigao e.l.f. Cosmetics! Top 5 proizvoda koje naručujemo prije nego se rasprodaju

e.l.f. Cosmetics je prošao dug put kao beauty brend. Kao pionir u svijetu pristupačnih beauty proizvoda, oduvijek je bio pouzdan brend za one koji su željeli eksperimentirati sa šminkom bez trošenja puno novca. S vremenom je ovaj brend evoluirao i postao iznimno cijenjen izvor proizvoda koji nude impresivnu kvalitetu za prihvatljivu cijenu. Ako samo pogledaš e.l.f. na TikToku, bit ćeš preplavljena brojnim pohvalama za razne proizvode i povoljnije dupliće skupih makeup i skincare proizvoda. Naime, e.l.f. Cosmetics kreira svoje verzije mega-popularnih proizvoda, za samo djelić cijene.

Možda vas zanima Ovo su neki od najmoćnijih beauty brendova na svijetu - svi obožavaju njihove proizvode! Rubrika Beauty Beauty

A sada je stigao trenutak koji smo svi čekali! e.l.f. Cosmetics, megapopularni beauty brend, stigao je u Douglas, a mi smo tu da te provedemo kroz neke bestsellere i viralne proizvode iz njihove ponude, koje mi definitivno ubacujemo u shopping košaricu prije nego što odlete s virtualnih polica.

Možda vas zanima Stigla je nova maskara koja obećava 9 puta više volumena u samo jednom sloju i to na 28 sati Rubrika Beauty Beauty

Zašto e.l.f. Cosmetics mijenja pravila igre

e.l.f. Cosmetics je akronim za "eyes, lips, face” (oči, usne, lice) i vjerni svom nazivu, nude raznoliku paletu proizvoda za svaki dio naše beauty rutine. Bez obzira na to voliš li odvažan i dramatičan makeup look ili preferiraš svjež i prirodan izgled, e.l.f. ima za svakoga ponešto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hayley (@milkandhonie)

Možda vas zanima ​​Ako je i tvojoj koži potrebna utjeha, ovi hidratantni puderi za suhu kožu bit će ti novi najbolji prijatelji Rubrika Beauty Beauty

e.l.f. Cosmetics nudi 100 % veganske formule koje su cruelty-free i osiguravaju da niti jedna životinja nije ozlijeđena pri stvaranju njihovih proizvoda. Unatoč pristupačnim cijenama, e.l.f. nema kompromisa u kvaliteti, što vrhunske proizvode čini dostupnima svima. Brend također daje prioritet sigurnosti potrošača formuliranjem proizvoda bez ftalata, parabena i drugih potencijalno štetnih sastojaka. Nadalje, inkluzivni asortiman e.l.f.-a prilagođen je svim tonovima i tipovima kože, što odražava njihovu predanost raznolikosti u industriji ljepote.

Top 5 e.l.f. Cosmetics proizvoda koje odmah možeš dodati u svoju košaricu

Power Grip Primer

 | Autor: Douglas Douglas Foto: Douglas (14,59 €)

Možda vas zanima Taylor Swift zamijenila je svoj prepoznatljivi crveni ruž za nijansu koja je kao stvorena za jesen Rubrika Beauty Beauty

Ovaj viralni primer drži šminku na mjestu, za besprijekoran, cjelodnevni makeup look. Uz to, pruža glatku podlogu za nanošenje šminke, a njegova gel formula prožeta je hijaluronskom kiselinom za dodatnu hidrataciju. Nije ni čudo što je postao kultni proizvod!

16HR Camo Concealer

 | Autor: Douglas Douglas Foto: Douglas (9,79 €)

Sa svojim punim prekrivanjem i dugotrajnom formulom, ovaj korektor je za mnoge sveti gral. Također, dostupan je u širokom rasponu nijansi koje odgovaraju svakom tonu kože. Nudi 16-satnu postojanost, a veliki spužvasti aplikator omogućuje ravnomjerno i precizno nanošenje.

Camo Liquid Blush

 | Autor: Douglas Douglas Foto: Douglas (9,79 €)

Možda vas zanima 8 najboljih proizvoda za obnovu zaštitne barijere i suhe, oštećene kože. Pravo su čudo u tubici Rubrika Beauty Beauty

Ovo lagano, tekuće rumenilo, koje se može nadograditi, savršeno je za dodavanje zdravog sjaja obrazima ili stvaranje osunčanog izgleda u svako doba godine. Uz to, navodno je odličan dupe za Rare Beauty tekuće rumenilo, a košta samo 9,79 eura.

Pout Clout Lip Plumping Pen

 | Autor: Douglas Douglas Foto: Douglas (10,99 €)

Ovaj sve-u-jedan proizvod za punije usne, sjaj i njegu, ima sočnu, neljepljivu formulu prožetu uljem marakuje za dodatnu hidrataciju te ekstraktima borovnice, lubenice i nara. Dizajn olovke omogućuje jednostavno i precizno nanošenje.

Holy Hydration Face Cream

 | Autor: Douglas Douglas Foto: Douglas (18,29 €)

Ova je hidratantna krema postala omiljena jer pruža intenzivnu hidrataciju bez osjećaja težine. Pogodna je za sve tipove kože, a uz to sadrži i SPF 30, zaštitu širokog spektra, hijaluronsku kiselinu za hidrataciju, niacinamid koji minimizira pore i ujednačava ten te peptide koji pomažu poboljšati teksturu kože.

Možda vas zanima Pet najboljih, hranjivih gelova za tuširanje uz koje ti ni krema za tijelo neće biti potrebna Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @angebotsinspiration

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450