Beauty

Pet najboljih, hranjivih gelova za tuširanje uz koje ti ni krema za tijelo neće biti potrebna

Hladnije vrijeme našu kožu može lišiti vlage pa su jesenske beauty rutine većinom usmjerene na dodatnu hidrataciju u borbi protiv suhe i zategnute kože lica, ali i tijela. To znači da biramo hidratantne makeup proizvode, bogatije kreme za tijelo i kreme te serume za lice koji sadrže sastojke za hranjenje kože. Međutim, često zanemarimo, a može biti ključno u postizanju mekanije i nahranjene kože tijela, je nova i poboljšana rutina tuširanja.

Dok bi ljetni proizvodi za pranje tijela ili gelovi za tuširanje mogli biti laganiji i pomalo isušujući za kožu jer im je cilj ukloniti znoj i višak sebuma, naši odabrani jesenski proizvodi trebali bi biti hranjivi i obnavljajući. Sve to kako ne bismo pogoršali suhoću koju naša koža već osjeća zbog nižih temperatura. Najbolji hidratantni proizvodi za tuširanje trebali bi našu kožu učiniti mekom i glatkom, a bonus bodove dobivaju oni najfinijeg mirisa koji će učiniti da cijela kupaonica miriše izvrsno.

Možda vas zanima 7 top proizvoda s enzimima ananasa - tko bi ih sve trebao koristiti i zašto? Rubrika Beauty Beauty

Top 5: Hranjivi gelovi za tuširanje i hidrataciju kože

Sjajna stvar je što na tržištu postoji mnoštvo opcija koje ispunjavaju sve navedene uvjete. Jedini izazov je naći onaj koji nam najbolje odgovara. Postoje popularni favoriti iz drogerija kao što je kultna Dove hidratantna formula, opcija s eukaliptusom brenda Nécessaire, viralni gel za tuširanje brenda Byoma i još mnogo toga. Mi smo u nastavku okupile 5 najhranjivijih proizvoda za pranje tijela od kojih bi svi mogli imati koristi ove jeseni i zime.

Dove Advanced Care Deeply Nourishing gel za tuširanje

 | Autor: Foto: dm (4,50 €)

Možda vas zanima Nećeš požaliti ako ove jeseni svoj losion ili kremu zamijeniš hranjivim maslacem za tijelo Rubrika Beauty Beauty

Dove Advanced Care gel za tuširanje ima formulu koja dubinski hrani kožu zahvaljujući Micromoisture tehnologiji koja pruža trenutnu hidrataciju kože. Ova patentirana tehnologija 24-satnog obnavljanja pruža bolju njegu, a rezultat je nahranjena i vidljivo zdrava koža. Možemo uživati u osjećaju trenutne hidratacije i mekoće kože uz Dove Advanced Care gel za tuširanje s duboko hranjivom formulom.

Nécessaire The Body Wash Eucalyptus

 | Autor: Foto: Space NK (40,00 €)

Možda vas zanima Popularni serum 'inspiriran botoksom' sada je snižen čak 40% - vrijedi isprobati! Rubrika Beauty Beauty

Nécessaire Eucalyptus gel za tuširanje masiranjem se pretvara u bogatu pjenu kako bi koži pružio njegu i čišćenje. Formuliran s niacinamidom, vitaminom C, vitaminom E, omega-6 i omega-9 masnim kiselinama, ovaj proizvod za pranje tijela bogat je vitaminima koji njeguju i hrane kožu. Testirana od strane dermatologa, formula je hipoalergena, što ju čini idealnim izborom za osjetljivu kožu. Ovaj gel za tuširanje prožet je uljima koja vraćaju koži vlagu koju su joj oduzeli hladni jesenski vjetrovi i pljuskovi. Osim toga, okrepljujući, šumski miris ovog proizvoda čini da se osjećamo još čišće nego što već jesmo.

BYOMA Hydrating Body Wash

 | Autor: Foto: Cult Beauty (13,55 €)

Možda vas zanima U drogerije je stigao najnoviji serum puder koji je savršen za reset kože i prekrivanje nesavršenosti Rubrika Beauty Beauty

Pun sastojaka koji hidratiziraju kožu, ovaj pjenasti gel za tuširanje prožet je prebiotskim kompleksom koji jača mikrobiom, koji potom pomaže da naša koža bude manje sklona isušivanju nakon tuširanja, istovremeno stvarajući zaštitnu barijeru od vanjskih agresora. Osim toga, obogaćen je beta glukanom i skvalanom za umirivanje i omekšavanje kože koja je podatna i glatka još dugo nakon što izađemo iz tuša.

Salt & Stone Body Wash - Bergamot & Hinoki

 | Autor: Foto: The Rite Store (45,00 €)

Možda vas zanima Ne možemo vjerovati, ali već je stigao prvi beauty adventski kalendar sezone (i to onaj najbolji!) Rubrika Beauty Beauty

Ovaj osvježavajući gel za tuširanje sadrži antioksidanse, oceanske biljke i druge prirodne hidratantne sastojke koji omekšavaju i umiruju kožu tijekom tuširanja. Gel za tuširanje brenda Salt & Stone briše negativne učinke isušivanja kože izazvane aktivnostima na otvorenom, vjetrom, suncem i morem. Ključni sastojci u ovom gelu za tuširanje su ekstrakt borovnice i vitamin C, antioksidansi za koje se zna da se bore protiv slobodnih radikala i pojave znakova starenja. Tu je i niacinamid koji je učinkovit u stvaranju jače, zdrave kožne barijere i ljepše teksture kože, kao i hijaluronska kiselina za hidrataciju tijekom pranja. Ona sadrži i probiotike za optimalnu ravnotežu mikrobioma kože.

Lactovit Lactourea gel za tuširanje

 | Autor: Foto: dm (2,90 €)

Lactovit Lactourea regenerativni gel za tuširanje kreiran je za njegu vrlo suhe kože zahvaljujući formuli koja sadrži 10 % laktouree. To je kompleks mliječne kiseline i čiste uree koji sprječava gubitak vode i istovremeno intenzivno hidratizira kožu. Lactovit gel za tuširanje ima formulu koja omogućuje aktivnim sastojcima da prodiru duboko u kožu kako bi ju učinila zdravijom i podatnijom.

Možda vas zanima Ova krema za lice proda se svakih 15 sekundi diljem svijeta - koža će ti blistati još dugo nakon godišnjeg! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @saltandstone

Komentari 0