Beauty

U dm su došla tri nova laka za nokte u divnim nude nijansama, stvorenim za ljubiteljice minimalizma!

Nitko nije sretniji od nas kada pregledavamo novitete koji stižu u dm i naletimo na svakakve beauty proizvode po koje odmah jurimo u najbližu drogeriju. Sada su stigli dodaci Aurinoj kolekciji lakova za nokte u divnim nude nijansama koje su kao stvorene za sve one koje u svako doba godine i bez obzira na trendove, baš uvijek biraju minimalizam. Aura je lansirala čak tri nude nijanse u različitim tonovima, po super cijeni od 3,65 eura.

Možda vas zanima 5 najljepših boja lakova za kratke nokte koje i sama uvijek iznova biram Rubrika Beauty Beauty

Novi nude trio Aura Like A Pro! lakova za nokte

Novi dodaci Aura Like A Pro! kolekciji lakova za nokte došli su u tri izvrsne nude nijanse. Prvo, imamo Blushing Nude, nježnu, bež nijansu savršenu za suptilne, ženstvene manikure. Sljedeća je Gentle Peach s toplim, breskvastim tonom koji će s lakoćom pristajati širokom rasponu tonova kože. Na kraju, tu je i Natural Elegance u klasičnoj, ružičastoj nude boji za elegantne i sofisticirane manikure.

 | Autor: dm dm Foto: Aura Like A Pro! lak za nokte - 159 Blushing Nude (3,65 €)

 | Autor: dm dm Foto: Aura Like A Pro! lak za nokte - 160 Gentle Peach (3,65 €)

 | Autor: dm dm Foto: Aura Like A Pro! lak za nokte - 161 Natural Elegance (3,65 €)

Ovi Aura lakovi za nokte imaju dugotrajnu formulu za kreiranje manikura koje će trajati danima, dok bogata pigmentacija omogućuje potpuno prekrivanje ploče nokta u samo nekoliko poteza. Svidjet će ti se i ultra-sjajni finiš laka, kao i činjenica da je njegova formula otporna na pucanje i ljuštenje.

Možda vas zanima Kromirani lakovi za nokte pravi su hit! Ovi su sada stigli u dm i koštaju samo 2,10 eura Rubrika Beauty Beauty

Aura Like A Pro! lakovi za nokte su savršeni za minimalističke beauty rutine

Aura Like A Pro! lakovi za nokte predstavljaju jednostavno rješenje za kreiranje brzinske manikure tijekom onih dana kada nemamo vremena, a uz to sadrže vrhunske sastojke koji neće oštetiti tvoje nokte, a zahvaljujući kojima će manikura danima izgledati kao iz salona. Svestrane nude nijanse prikladne su za svaku priliku, što ih čini osnovnim dijelom naše beauty rutine. S cijenom od samo 3,65 eura, odličan su dodatak našim kolekcijama lakova za nokte.

Nude nijanse su bezvremenske i idealne za one koji vole nenametljiv, elegantan izgled. Savršene su za ured i profesionalna okruženja, svakodnevni ležerni look, ali i posebne prilike kada želimo izgledati dotjerano, ali ne privlačiti previše pogleda. Suptilna elegancija ovih nijansi savršeno je usklađena s minimalističkom beauty filozofijom.

Možda vas zanima Isprobala sam "nail tint" manikuru i otad me ona spašava svaki put kada nemam vremena Rubrika Beauty Beauty

Gdje pronaći ove must-have nude lakove za nokte

Sada su nam ovi lakovi dostupni u dm-u, a možemo ih kupiti online ili u drogerijama. Bilo da si ljubiteljica minimalističke ljepote ili jednostavno cijeniš dobar nude lak za nokte, Aurini najnoviji dodaci kolekciji lakova sigurno te neće razočarati.

Možda vas zanima Lakovi u "pumpkin spice" bojama koje ove jeseni dodajemo u svoju kolekciju Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @raelondonnails

Komentari 0