Beauty

5 najljepših boja lakova za kratke nokte koje i sama uvijek iznova biram

Ja sama nisam poznata po dugim noktima. Sviđa mi se kako izgledaju, ali mislim da oni ne pružaju toliku slobodu prilikom odabira boje laka ili nail-arta jer (barem u mojoj glavi) mogu jako lako poći po krivu pa rezultat bude previše. Osim toga, meni nokti počnu smetati kad su predugački. Jednostavne stvari kao što su pranje suđa, obuvanje cipela, tipkanja po mobitelu ili tipkovnici, postaju teže. Uz to, nokti su mi često preslabi pa brzo pucaju i listaju se, tako da sam prisiljena na kraću verziju, htjela ja to ili ne, srećom to mi je i preferencija.

Možda vas zanima Isprobala sam "nail tint" manikuru i otad me ona spašava svaki put kada nemam vremena Rubrika Beauty Beauty

Možemo primijetiti da i slavne osobe poput Selene Gomez, Sofije Richie, Olivije Rodrigo i Kendall Jenner s vremena na vrijeme nose kraće nokte i izgledaju prilično cool. Kratki nokti mogu biti podjednako zanimljivi kao i dugi, a ovo su boje koje ja ne mogu prestati nositi na svojim kratkim noktima. Možda se među njima nađe i tvoja nova miljenica za jesensku i zimsku sezonu.

Maslinasto zelena

Maslinasto zelena je jedinstvena boja koju ljudi uvijek primjećuju, a na kratkim noktima ona ostavlja još upečatljiviji dojam, ili barem ja tako mislim. Također je dobar početak za one koji žele eksperimentirati s bojama, ali se još nisu odvažili probati nešto previše hrabro ili živopisno. Naravno, to je savršena boja za jesensku manikuru!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Rose (@gel.bymegan)

Možda vas zanima Lakovi u "pumpkin spice" bojama koje ove jeseni dodajemo u svoju kolekciju Rubrika Beauty Beauty

Prozirne nude nijanse

Nude boje lakova za nokte su go-to za svaku manikuru - bez obzira na duljinu ili oblik noktiju. Međutim, prozirne nude nijanse su posebno savršene za kratke nokte. Postoji nešto kod ovog tipa laka za nokte što odiše "tihim luksuzom". Osim toga, ove boje mogu vizualno produljiti prste ako ti je potrebana elegantniji look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Rose (@gel.bymegan)

Možda vas zanima Zahvaljujući ovom top tretmanu za jačanje noktiju, mogla bi se odreći svih drugih lakova! Rubrika Beauty Beauty

Boja crnog vina

Crveni i ljubičasti tonovi u bojama crnog vina izgledaju tako elegantno na kratkim noktima. Pristaju i na dugim noktima, ali prema mom iskustvu, mogu nenamjerno skrenuti na teritorij Morticije Addams, baš kao i drugi tamniji lakovi. Nema ništa loše u tome, ali ja osobno volim manje intenzivne manikure za svakodnevni život. Upravo zato mi je ova boja, uparena s kratkim noktima, jedna od najdražih.

Možda vas zanima Jesenska manikura Hailey Bieber zasigurno će postati sljedeći veliki nail trend Rubrika Beauty Beauty

Tamno plava

Oduvijek mislim da tamne boje najbolje stoje na kratkim noktima i vjerujem da nisam jedina. Čak je i Rita Remark, slavna nail artistica i glavna globalna edukatorica za brend Essie, jednom prilikom na svom Instagramu napisala: "Tamnije boje obično izgledaju pomalo vještičje i stvaraju dojam kandži na dugim noktima, ali su super chic na kraćima", a s njom se slažu i brojni drugi stručnjaci za nokte. Tamno plava je jedna od mojih omiljenih tamnih boja za nošenje. Malo je posebnija od boje crnog vina, ali nije ništa manje sofisticirana - to je dobitna kombinacija!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Rose (@gel.bymegan)

Možda vas zanima Dermatolog otkriva da uzalud koristimo ulja za njegu zanoktica jer postoje puno djelotvorniji proizvodi Rubrika Beauty Beauty

Crna

Sjećaš li se vibre Morticije Addams koja vrijedi za boje crnog vina, to još više vrijedi za crni lak za nokte. Iako volim crni lak i branit ću ga zaista do zadnjeg daha, njega čak i ja čuvam isključivo za svježe podrezane i uređene kratke nokte. Jednostavno najljepše izgleda na kraćim noktima, pogotovo ako ga dodatno podignemo sjajnim nadlakom kako bismo zapečatili boju i spriječili njegovo pucanje, jer nema ništa gore od toga kad se crni lak počne ljuštiti, zar ne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Rose (@gel.bymegan)

Možda vas zanima 3 najizdržljivija 'top coat' laka za učvršćivanje manikure uz koje ju ni morska sol neće uništiti Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @raelondonnails

Komentari 0