Beauty 05. svibnja 2018.

Trik da svaki ruž bude super ugodan na usnama!

INstagram.

Blaženi mat tekući ruževi - nema popravljanja, ne tope se, postojani su uz većinu hrane i pića i izvrsni su za precrtavanje usnica. No pritom su i prokleto suhi! E pa uz ovaj trik više nećeš imati taj problem!

Možda živimo u vremenu kada se jako cijeni dobro sjajilo, ali to ne znači da smo mat tekuće ruževe stavili sa strane. Oni su napravili pravu revoluciju na tržištu jer su omogućili što nijedan ruž prije nije - doslovno kompletno mat usnice. Uz to na usnama traju do preksutra - uz njih jedeš i piješ, praktički nemaš potrebe za popravljanjem, možeš se ljubiti, ne trebaš koristiti olovku za usnice, dovoljno je malo ruža da se našminkaš... prednosti je pregršt! No što s najvećim i pritom super očitim nedostatkom - suhoćom?

Neki ni ne mogu nositi tekuće ruževe jer im jednostavno previše isušuju usnice i dovode do nastajanja mikro-ranica. Ipak postoji trik s kojim bi ga i najveći mrzitelji ove formule možda zavoljeli - bademovo ulje. Do tog otkrića je sasvim slučajno došla jedna make up obožavateljica na Twitteru. "Kada sam bila pri kraju svog najdražeg tekućeg ruža od Stile, ukapala sam u bočicu nekoliko kapljica bademova ulja čisto da vidim kako će se formula ponašati. Na kraju je ispalo da ga puno više preferiram s uljem!" - napisala je.  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Oshadhi biljno ulje slatki badem - 45 kn (Terra Organica)

Korisnica je izjavila kako dodavanjem ulja tekući ruž praktički uopće ne gubi na intenzitetu mat finiša, ali da se ni postojanost formule ne mijenja - on ostaje dugotrajan, a tek se djelomično prenosi na, primjerice, čašu nakon konzumiranja pića. 

Možda vas zanima... Uštedi: Što sve možeš s tekućim ružem za usne? Rubrika Beauty Beauty

Pitaš se gdje nabaviti bademovo ulje? Dostupno je putem eBaya ili Amazona, no sigurni smo da ih možeš pronaći i u dućanima prirodne kozmetike ili s bio hranom. Ovo je fora koju ćemo zasigurno što prije isprobati!

Komentari 0