Beauty

Tri koraka koja ti pomažu da sama savršeno iscrtaš obrve

  • Iscrtavanje obrva (u kojem često i nismo nešto vješte) iz jutra u jutro može biti velika gnjavaža 
  • Pomoću ova tri koraka tvoje obrve će napokon izgledati toliko dobro da ćeš ovaj trik primjenjivati iz dana u dan

Uvijek se borimo oko svojih obrva pa tako pri šminkanju najveću pažnju često usmjeravamo na njih. Neke od nas imaju problem s nepravilnim oblikom, dok se druge muče s bojom i/li prazninama u obrvama. Baš zato smo pronašli tri idealna savjeta koja će ti napokon pomoći riješiti te probleme. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

For more👉🏻 @iamaddictedtoyou ❤️ For more👉🏻 #iamaddictedtoyou ❤️

Objavu dijeli I'M ADDICTED TO YOU (@iamaddictedtoyou)

1. Odredi početnu točku

Gledaj se ravno u ogledalo te okomito na nosnicu nanesi olovku za obrve ili usku četkicu za šminkanje. Zatim bijelom olovkom povuci malu crticu tik uz smeđi obrub. Tako određuješ i dobivaš luk svojih obrva. Precizno odmjerena početna točka čini nos vitkijim.

2. Pronađi najvišu točku obrva

Da bi odredila najvišu točku obrva, drži olovku za obrve ili četku za šminkanje pod kutom od nosnice uz vanjsku stranu zjenice dok ne dodirneš obrvu. Na taj način bi trebala odrediti najvišu točku. 

Možda vas zanima Mjesečeve obrve – je li to najapsurdniji make-up trend godine? Rubrika Beauty Beauty

3. Odredi krajnju točku 

Uzmi olovku za obrve i drži je pod kutom od nosnice uz vanjski rub očiju. Gdje god prijeđeš preko obrve, trebala bi i završiti jer četkicom možeš ukositi sve dlačice koje su izvan izmjerenog područja. Krajnja je točka posebno važna jer time otvara oči i pogledu daje ljepotu

Možda vas zanima Savršene obrve? Testirala sam skupi i jeftiniji proizvod za obrve i saznala ima li razlike Rubrika Beauty Beauty
Photo: shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    izgled a la gargamel......divota hahaha