Beauty
1/8

Trendi manikura u žutoj boji

Žuti lak za nokte povezujemo sa sunčanim, vrućim danima na plaži, ali ove sezone njegova vladavina se itekako produljila. Trendseterice poput Nicole Scherzinger i Lily Allen obožavaju lak za nokte u ovoj jarkoj boji.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Kada se nedavno na Londonskom filmskom festivalu pojavila Lily Allen, njena manikura privukla je više pažnje od njene Chanel večernje haljine. Lak za nokte u jarkoj nijansi žute boje bio je pravo osvježenje njenoj crno-bijeloj toaleti, a dolazio je do izražaja i zahvaljujući prozirnoj torbici.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Žuti lak voli i Nicole Scherzinger koja ga nosi kako bi istaknula svoju maslinastu put. Ona ga više voli u dnevnoj varijanti i nosi uz tamnoplavi kombinezon te detalje u istoj žutoj nijansi.

 | Autor:

Ovu boju laka ipak treba znati nositi. Najbolje izgleda na umjereno dugim i bademasto oblikovanim noktima, ravnomjerno nanesen i bez ružnih pruga. Zato je važno koristiti dobar bazni lak koji će omogućiti ravnomjerno nanošenje. Neonska nijansa žute boje voli bijelu bazu koja će dodatno naglasiti pigmente.

Više slika i cijene lakova pogledajte u galeriji...

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0