Beauty
paperjaste obrve

Trend obrva koji garantira blistav pogled: paperjaste obrve

  • „Fluffy brows“ - to su prirodne, pune obrve koje području oko očiju daju blistav izraz! 
  • Možemo ih prevesti kao „paperjaste obrve“, a prirodne su i češljaju se
  • Otkrit ćemo ti o čemu je točno riječ...

Što se tiče obrva, zasad smo sumnjičavi - uostalom, kao i s kosom, ne možemo stalno isprobavati različite stilove i trendove. Ali, paperjaste obrve su nam se jako svidjele, jer ovdje sve ostaje predivno prirodno i još uvijek izgleda uredno! Evo o čemu se radi kod ovog trenda obrva.

Što su paperjaste obrve?

Uz fluffy brows naše obrve ostaju onakve kako su prirodno rasle: ne čupaju se i ostaju guste i i rastu kako im se svidi, nježne i paperjaste, bez oštrih linija. Samo se oblik obrva redefinira češljanjem tako da se dlačice ne isprepleću već su lijepo raščešljane uvis. Malo truda i nastaje lijepi prirodan izgled s izražajnim obrvama - sviđa nam se!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasha Keene (@sashakeenemua)

Kako postići paperjaste obrve

• Kako bi došla do ovih prirodnih obrva, potrebno je malo strpljenja: pusti da ti obrve (ako si ih prije oblikovala čupanjem ili škaricama) rastu dok im se ne obnovi prirodni oblik. Ako je potrebno, možeš podržati rast nekim serumom bogatim vitaminima. 

• Čim su obrve lijepe i guste, počešljaj ih prema gore i izvuci četkicom za obrve. To se u početku može činiti neobično, ali području oko očiju daje potpuno novi izraz: tvoj pogled odmah izgleda budniji i otvoreniji!

Je li Kim Kardashian lookom "bez obrva" pokrenula novi trend izbijeljivanja?

• Olovkom za obrve mogu se sakriti i „ćelave točke“: samo lagano nacrtaj dlačice. Koristi olovku za obrve sličnu tvojoj prirodnoj boji obrva (jednu ili dvije nijanse svjetlije). Uz fluffy brows, obrve ne smiju biti uređene na način koji im daje konturu ili mijenja boju, jer će u suprotnom izraz izgledati vrlo oštro i više neće biti prirodan!

• Na kraju, zagladi obrve prema čelu nekim gelom za obrve. To daje volumen te još više naglašava područje oko očiju. Čak i male, tvrdoglave dlake mogu se ukrotiti gelom za obrve.

Savjet: kombiniraj prirodni, suptilni make up s paperjastim obrvama. 

Photo: instagram@ orlandosilverfox

Komentari 0