Beauty

Otkrili smo gdje pronaći vrhunsku kozmetiku po super povoljnim cijenama

  • Ukoliko se spremaš u potragu za božićnim poklonima kojima ćeš darivati svoje bližnje, mi imamo nekoliko genijalnih ideja koje će ti olakšati posao
  • Pripremili smo listu od 10 poklona za nju i njega koje možeš naručiti online, na web shopu FABUspot
  • Bazirali smo se na provjerene poklone s kojima nećeš pogriješiti i koji će tvoje voljene sigurno razveseliti

Najljepše doba godine konačno je stiglo! Sada je pravo vrijeme da izvadiš lampice i ukrase za bor, polako se počneš pripremati za pečenje božićnih kolača, ali i kreneš u potragu za poklonima kojima ćeš darivati obitelj i prijatelje. Sigurno imaš puno voljenih osoba na svom spisku, bili to mama, tata, sestra, dečko, teta ili kuma. Zato nastoji odrediti budžet koji želiš potrošiti i strateški ga raspodijeliti - primjerice kolegama s posla i tetama pokloni nešto skromniji poklon, a dečka ili supruga počasti nešto skupljim poklonom koji će mu garantirano navući osmijeh na lice.

Odabir odgovarajućeg božićnog poklona nije lak zadatak i mnogima zna zadavati poprilične muke. No, postoje određeni pokloni koji su uvijek odličan izbor. Kozmetika je izbor s kojim sigurno nećeš pogriješiti. Budimo iskreni, ženama nikad nije dosta krema i ruževa, a muškarci se uvijek razvesele novom parfemu ili poklon paketu koji skriva korisne proizvode poput gela za tuširanje, dezodoransa i balzama poslije brijanja.

Kako ne bi razbijala glavu što kupiti dragim osobama i danima obilazila trgovine u potrazi za idealnim poklonom, mi smo zasukali rukave i najteži dio posla odradili umjesto tebe. Izdvojili smo 10 genijalnih poklona za nju i njega koji će sigurno biti rado primljeni, a na tebi je samo da se udobno zavališ u svoj naslonjač i biraš!

Pokloni za nju

Estee Lauder Eye Sweets Mascara limited set za oči

Ako svojoj mami, sestri ili teti želiš pokloniti šminku, ali nisi sigurno koju nijansu ruža ili paletu sjenila preferiraju, onda je najbolje posegnuti za beauty proizvodima za koje si sigurna da nećeš pogriješiti, odnosno da će ih osobi koju daruješ sigurno koristiti. Ovaj Estee Lauder set za oči učinio nam se kao odlična ideja za božićni poklon. Set sadrži Sumptuous Extreme crnu maskaru u original veličini (8ml), Double Wear Infinite Waterproof Eyeliner olovku za oči u original veličini - nijanse Kohl Noir i Espresso, te Brow Now Stay-in-Place Brow Gel u original veličini - proziran gel za fiksiranje obrva.

 | Autor: Estee Lauder Eye Sweets Mascara limited set za oči, 457 kn - dostupno na FABUspot

MAC Ace Your Face Look in a Box Red, makeup set limitirana kolekcija

Ovaj make up set sigurno neće ostaviti ravnodušnim osobu koju daruješ. Limitirano blagdansko izdanje seta za oči i usne sadrži čak četiri proizvoda - ruž za usne, bazu za usne, sjenilo za oči i olovku za oči.

 | Autor: MAC Ace Your Face Look in a Box Red, makeup set limitirana kolekcija, 392 kndostupno na FABUspot

Clinique Moisture Surge Intense Holiday Set

Clinique Moisture Surge Intense set sastoji se od jednog real size proizvoda te dva deluxe proizvoda: Moisture Surge Intense 72-Hour Lipid-Replenishing Hydrator (50 ml), Moisture Surge Overnight Mask (30 ml), Moisture Surge Eye 96-Hour Hydro-Filler Concentrate (5 ml). Količine su ograničene stoga požuri sa svojom kupovinom ovog prekrasnog blagdanskog Clinique seta.

 | Autor: Clinique Moisture Surge Intense Holiday Set, 373 kndostupno na FABUspot

Lancome La Vie Est Belle Eau de Parfum 50 ml, blagdanski poklon set

Obogati ove blagdane nekome koga voliš Lancômeovim mirisom La Vie est Belle. Temeljna nota mirisa La Vie Est Belle prikazuje nevjerojatnu raskoš. Osmišljen od strane tri najpoznatija francuska parfumera, stvorena je jedinstvena olfaktorna parfemska voda. Cvjetna parfemska voda sa sastojcima kao što su iris, jasmin, cvijet naranače te esencija pačulija.

 | Autor: Lancome La Vie Est Belle Eau de Parfum 50 ml, blagdanski poklon set, 715 kn - dostupno na FABUspot

Foreo UFO™ 2 poklon set

Priušti svojoj voljenoj osobi ultimativni tretman lica uz Foreo UFO 2 set. Pakiranje uključuje UFO 2 Fuchsia uređaj, jednu Manuka Honey kutiju, Green Tea kutiju, Bulgarian Rose kutiju, Coconut Oil kutiju i Acai Berry kutiju. UFO 2 uređaj povezuje se s “FOREO For You” aplikacijom dostupnom za Android i iOS uređaje, na uređaj se stavlja željena maska i tada je sve spremno za njegujući tretman lica kod kuće.

 | Autor: Foreo UFO™ 2 poklon set, 2099 kn - dostupno na FABUspot

Pokloni za njega

Clinique Maximum Hydrator Holiday Set

Njega kože izuzetno je važna, a posebno u ovim hladnim danima. Zato je Clinique Maximum Hydrator set odličan poklon za tebi dragu mušku osobu. Sastoji se od dva real size proizvoda te dva deluxe proizvoda: Maximum Hydrator 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator (50 ml), Maximum Hydrator Eye 96-Hour Hydro-Filler Concentrate (15 ml), Charcoal Face Wash (50 ml) i Face Scrub (30 ml). Količine su ograničene stoga požuri sa svojom kupovinom ovog prekrasnog blagdanskog Clinique seta.

 | Autor: Clinique Maximum Hydrator Holiday Set, 686 kn - dostupno na FABUspot

Paco Rabbane Invictus Legend Eau de Parfum

Paco Rabbane Invictus Legend parfem zaista je legendaran. Ukoliko ga tvoj dečko, tata, brat ili zaručnik još uvijek nije isprobao, vrijeme je da to što prije promijeniš. Miris Paco Rabanne Invictus se poigrava s kontrastima začinjenog lovorova lista i topline slane crne ambre, koji su ga učinili klasikom. Kombinacija ovih mirisnih nota pojačana je u Invictus Legendu živahnom, začinjenom interakcijom toplog meda i pjenušavog geranija.

 | Autor: Paco Rabbane Invictus Legend Eau de Parfum, 546 kn - dostupno na FABUspot

Davines Pasta & Love After shave & moisturizing cream

Ova umirujuća krema za smanjenje crvenila nakon brijanja koja služi i kao dnevna hidratantna krema savršen je poklon za muški spol. Formula s Kariterovim i Babassuovim maslacem osigurat će prijeko potrebnu hidrataciju, a ekstraktom mjehurice umirujući učinak na kožu.

 | Autor: Davines Pasta & Love After shave & moisturizing cream, 169 kn - dostupno na FABUspot

Dolce & Gabbana The One For Men Deo Stick

Šro kažeš na ovaj dezodorans u sticku s miriom omiljenog The One parfema? Prirodna i drugačija verzija The One parfema je ispunjena začinjeno-orijentalnim notama i muževnim sastojcima koji daju poseban, osvježavajući miris. Sočne, gornje note su grejpfrut, korijander i bosiljak. U srcu pardema su začinjene i tople note kardamoma i đumbira koji ovom parfemu daju specifičan i senzualan finiš. Autentična baza su duhan, cedar i amber.

 | Autor: Dolce & Gabbana The One For Men Deo Stick, 259 kn - dostupno na FABUspot

Hugo Boss Bottled Eau de Toilette 50 ml, Deo spray 150 ml, poklon paket

Tvoj voljeni muškarac odabire samo najbolje za sebe i točno zna što želi? U tom slučaju, ovaj poklon set pravi je izbor. Svježi drveno-začinski miris kreiran je za modernog muškarca koji zna što želi i prikladan za svakodnevno nošenje.Toaletna voda Hugo Boss Bottled je bezvremenski miris koji je postao broj jedan za milijune muškaraca diljem svijeta! Voćne mirisne esencije šljive, jabuke i svježih citrusa u gornjim notama će savršeno naglasiti osobnost svakog muškarca. Seksipil dodaju topli tonovi klinčića i cimeta koji su skriveni u srcu same toaletne vode zajedno s mahagonijom i karanfilom. Cedrovina, sandalovina i netradicionalno drvo masline s vanilijom, vetiverom kreira vrlo jaku bazu mirisne kompozicije. A osim toaletne vode, u setu se nalazi i dezodorans u spreju s istim neodoljivim mirisom.

 | Autor: Hugo Boss Bottled poklon paket, 590 kn - dostupno na FABUspot

Ukoliko si na našoj listi pronašla proizvod koji ti se čini kao idealan božićni poklon za dragu osobu, podsjećamo te da sve artikle možeš pronaći na FABUspot web shopu ili u FABUspot parfumerijama u Splitu, Rijeci i Dubrovniku. Omiljena šoping destinacija s preko 60 beauty brendova - FABUspot nastao je kao rezultat ljubavi i truda beauty insajdera te je savršeno mjesto za sve koji žele istraživati ljepotu, istovremeno prateći najnovije trendove. I sami tvore zajednicu beauty junkieja koji obožavaju kozmetiku, uvijek isprobavaju nove proizvode i nalaze se na izvoru svjetskih beauty trendova, a trenutno su na web shopu pripremili super blagdansku ponudu. Odaberi najljepše poklone uz FABUlous HoHoHolidays i uživaj u besplatnoj dostavi u cijeloj Hrvatskoj.

Photo: None