Beauty 14. rujna 2012.

Tople boje Guerlainove kolekcije

1/10

Pomno odabrana, izuzetno ženstvena jesenska kolekcija posvećena je užitku i senzualnosti boja. Poput zavodljivog anđela, zaštitno lice Natalia Vodianova potpaljuje maštu s putenim naglaskom na crvenkaste nijanse.

“Od crvene do roze, kolekcija nudi dvije najljepše boje vječne ženstvenosti. Posvećena dvjema ikonskim Guerlain bojama, dvjema autentičnim zvijezdama kuće: Rouge d'Enfer i Rose Angelique. Za mene, crvena je totalno Guerlain. Uronjena je u strast i ljubav. Kreirao sam kompletnu liniju posvećenu duhu Rouge d’Enfer kako bi svaka žena postigla da ju poželi svaki muškarac koji prođe pored nje. Što se tiče roze, otkriva mekšu ali i britku ženstvenost. Rose Angélique izražava nevinost, ali i buđenje osjećaja i senzualnosti. Široka paleta boja od bež do šljive, savršeno opisuje ženu koju volim” izjavio je Olivier Echaudemaison, kreativni direktor kuće.

 | Autor:

Rouge G de Guerlain L'extrait je glavna zvijezda kolekcije. Radi se o tekućem mat ružu nevjerojatne postojanosti. Tekuća tekstura nježno klizi preko usnica. Boja postaje mat za nekoliko trenutaka i otkriva svoje veličanstvene kvalitete. Ne-ljepljiva, ne-isušujuća i ne-perolaka, ova bogata tekstura je ostvareni san i ostaje tako satima. Formula koja pomlađuje i izglađuje i djeluje iz dana u dan. Ruž je dostupan u sedam nijansi.

 | Autor:

Rose Aux Joues je dvostruko rumenilo u luksuznoj kutijici. Kombinacija boja s dominantnom nijansom za zarumenjene obraze i njena manja suprotnost za prirodan look idealna je za svaki dan. Gust, koničan kist omogućava jednostavnu i preciznu aplikaciju. Rumenilo je dostupno u šest boja. Rouge G de Guerlain donosi pet novih elegantnih nijansi obilježenih bezvremenskim plamenom ženstvenosti. Crvena poput maka, jaka crvena, ciglasto narančasta i sjajno bež su samo neke od njih. U kolekciji se još nalaze i dva sjajila za usne te KissKiss sjajilo u dvije boje. Paleta sjenila u četiri boje nudi postojane i trajne nijanse koje predstavljaju harmonične kombinacije za seksi lookove.

Cijene pojedinih proizvoda saznajte u galeriji...

Komentari 0