Beauty

Top 5 ljetnih parfema koje ćeš obožavati

Ljetna izdanja parfema posebno nas vesele zbog svojih osvježavajućih nota. Izdvojile smo 5 najboljih s kojima nećeš pogriješiti u ovoj toploj sezoni

Kad govorimo beauty rutini, svaka sezona donosi nam nove izazove i promjene u našoj kozmetičkoj torbici. Visoko na listi preparata koje mijenjamo nalaze se i parfemi koje nerijetko biramo prema godišnjim dobima. Oni namijenjeni vrućim ljetnim danima svojim mirisnim notama neodoljivo podsjećaju na more, citruse, voće i cvijeće pa se većina odlučuje upravo za te varijante. 

Kako bismo ti olakšale potragu za THE parfemom sezone, izdvojile smo naših 5 favorita. Njihove lagane i prozračne parfemske formule donijet će pravo osvježenje u tvoju beauty rutinu. 

1. Louis Vuitton Le Jour Se Léve

Le Jour Se Lève naziv je za nove Louis Vuitton citrusne mirisne note koje će te osvojiti svojom svježom i sočnom aromom. Glavni sastojak parfema je mandarina, a njezin snažan i prozračan miris dodatno pojačava egzotična fuzija mediteranskih citrusa, jasmina sambaca iz Kine i crnog ribizla. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp 2. Chanel Paris - Deauville

Kultna francuska modna i beauty kuća Chanel ove nas je godine počastila novom kolekcijom parfema - Les Eaux De Chanel. Riječ je o mirisima inspiriranim s tri omiljene destinacije Gabrielle Chanel, a dolaze pod nazivom Paris - Deauville, Paris - Biarritz i Paris - Venise. Kreirao ih je parfumer Olivier Polge. Naš favorit za ljeto je Paris - Deauville kojega odlikuje živahna energija kore naranče i aromatičnog lista bosiljka, dok se u srcu samog mirisa nalaze se cvjetne note ruže i jasmina. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Znaš li gdje bi trebala nanijeti parfem da bude najučinkovitiji Rubrika Beauty Beauty

3. Calvin Klein One Summer 

CK One Summer 2018. novo je limitirano ljetno izdanje posvećeno čistom i prozračnom nebu bez oblaka. Ovaj parfem fantastičan je miks odvažnih citrusa limuna i limete te bijelih cvjetova, ananasa i cedra te kokosovog mlijeka. Ovaj parfem definitivno miriše na ljeto!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

4. Viktor & Rolf Flowerbomb

Viktor & Rolf parfemi odlikuje fantastična moć cvijeća, a svoj parfem Flowerbomb čuveni modni dvojac opisuje kao "protuotrov stvarnosti i ekspresiju vlastitih snova". Ovaj orijentalni miris odlikuje se slatko svježim akordima bergamota i zelenog čaja, dok se u srcu parfema nalaze intenzivni, čisti Sambac jasmin, opojna ruža Centifolia, frezija i Cattleya orhideja. U bazi parfema je mošus i pačuli. Ako voliš cvjetne mirise, s ovim nećeš pogriješiti!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Ove zvijezde imaju samo jedan najdraži parfem Rubrika Beauty Beauty

5. Tom Ford Costa Azzurra 

Ovaj parfem drveni je i aromatični miris za žene i muškarce koji priziva sjećanja na miris borova i utjelovljuje esenciju ljeta. Njegove bogate kompozicije kombiniraju note dragocjenih drva i sočnih citrusa, a nadopunjavaju ih slatki mirisi vanilije i aromatičnog tamjana. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: None

Komentari 0