Beauty

Tko kaže da kratka kosa nije seksi? Pogledaj njih!

Duga bujna kosa u valovima je imperativ koji u beauty industriji, ali ni u stvarnom životu ne jenjava. Ipak, ove žene su odlučile odrezati svoju kosu na minimalnu dužinu i dokazati da seksepil uopće ne leži u dugoj kosi

Sjećaš li se kako je Halle Berry izgledala na početku karijere? Ni mi! Predivna glumica koja i danas osvaja publiku širom svijeta jednakim žarom kao i prije 20-ak godina oduvijek je bila poznata po kratkoj kosi. Njezin pixie cut su kasnije pokušali oponašati brojni. Istina, danas Halle ima nešto dužu kosu, no ni približno afro frizuri koju je furala prije nego je postala slavna. I doista joj nitko ne može reći da je s kratkom kosom manje seksi! Po uzoru na ove slavne dame, i danas se brojne žene s crvenog tepiha pozdravljaju sa svojom dugom kosom i prihvaćaju trend minimalizma na kosi!

Kate Hudson  | Autor: Getty Images Getty Images Kate Hudson 2018.

Predivna glumica čijih plavih uvojaka se rado sjećamo iz filmova "Nije zlato sve što sja" i "Kako se riješiti frajera u 10 dana" svoju je kosu obrijala prošlog ljeta zbog tajnog projekta. Naravno, radilo se o novom filmu, a čini se kako je u međuvremenu baš zavoljela ovaj look.

Zoe Kravitz  | Autor: Getty Images Getty Images Zoe Kravitz, 2018.

Lijepa kći Lennyja Kravitza i Lise Bonet neosporno je naslijedila očev talent i majčinu ljepotu. Još kao tinejdžerica je rado nosila kratku kosu, koja je donedavno bila izbijeljena. Danas opet ima prirodnu boju kose i moramo reći, izgleda fantastično!

Miley Cyrus  | Autor: Getty Images Getty Images Miley Cyrus, 2014.

Većina će se složiti: kada je Miley ošišala kosu, postala je potpuno ekscentrična. Mi mislimo da je ona uvijek bila malo drugačija od drugih, pa i danas kada više nema kratku plavu kosu.

Cara Delevingne  | Autor: Getty Images Getty Images Cara Delevingne, 2017.

Kakvu god frizuru britanska glumica i manekenka nosila, složit ćemo se - najdraži "dlakavi" dio nje su nam fantastične guste obrve. Naravno, ona je jedna od onih koje bi i sa izbrijanom glavom izgledale fantastično i neopterećeno.

Katy Perry  | Autor: Getty Images Getty Images Katy Perry, 2017.

Nema frizure, dužine ili boje kose koju pjevačica Katy Perry nije probala. I volimo te njezine promjene. Jer tko bi znao nositi kosu boje plavog sladoleda ili "kahlica" frizuru tako dobro kao ona?

Rita Ora  | Autor: Getty Images Getty Images Rita Ora, 2017.

Trendseterica Rita Ora zna kakve su boje i dužine kose it. Tako je do nedavno nosila zalizanu kratku kosu koja joj je fantastično naglašavala jagodice.

Emma Watson

 | Autor: getty images getty images Emma Watson, 2011.

Kada je prvi put i to 2011. godine Emma Watson odrezala kosu, svi smo zaključili - pa ona je postala žena! Iako je u međuvremenu koketirala sa raznim stilovima frizura, Emma se nekako ne odriče kraće kose. I zašto bi?

Scarlet Johansson  | Autor: Getty Images Getty Images Scarlet Johansson, 2018.

Glumica Scarlet Johannson doista ima lice za pokazivanje. A najbolji način da svi vide lijepu strukturu kostiju lica i čeljusti je uz kratku kosu. Scarlet je doktorirala modne znanosti!

Charlize Theron  | Autor: Getty Images Getty Images Charlize Theron, 2014.

Jedna od najljepših žena svijeta je i pokretačica trenda kratke kose u Hollywoodu. Doista, može li netko reći da Charlize izgleda loše s kratkom i uredno počešljanom kosom?

Možda vas zanima Najbolje frizure prema tvom horoskopskom znaku Rubrika Beauty Beauty

Michelle Williams  | Autor: Getty Images Getty Images Michelle Williams, 2018.

Simpatična glumica kao da je istaknuta svoju vrckavu prirodu kada je prvi put ošišala kosu na kratko! Više se i ne sjećamo Jenny iz serije "Dawson`s Creek".

Photo: Instagram

Komentari 0