Beauty

Testirala sam najpopularniji Becca puder i highlighter - isplati li ih se kupiti?

Novi brend na našem tržištu slavi ljepotu i sjaj kože, a upravo zato sam za testiranje odabrala njihove bestselere, puder i highlighter, ne bi li istražila vrijedi li Becca Cosmetics tolike pompe!

Kada se Becca prije 15-ak godina pojavila na tržištu, propagirala je ono što većini žena tada još nije bilo napeto kao danas - sjajnu kožu! Zahvaljujući beauty vlogerici Jaclyn Hill njihov je highlighter posato bestseler, a s vremenom su se profilirali kao jedan od granično luksuznih brendova s iznimno dobrim proizvodima kad je riječ o izgradnji baze. Kako je Becca nedavno došla u Hrvatsku, objeručke sam zgrabila priliku i da isprobam ono što je najpopularnije od asortimana koji je stigao. Bez razmišljanja, Aqua Luminous Perfecting puder i Shimmering Skin Perfector™ Pressed highlighter.   | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Zasad se Becca ne prodaje ni u jednom Douglasovom dućanu osim u novom Designer Outletu Croatia u Zagrebu, ali se zato proizvodi mogu naručiti putem webshopa. Tko se ikad odlučio na avanturu kupnje pudera preko interneta zna da je to nezahvalan zadatak koji iziskuje puno googlanja razmaza pudera ne bi li skužila koji je ton idealan za tebe (btw ovdje možeš pročitati savjete o tome). Na kraju sam izabrala puder u nijansi "Light" koji ima izraženiju žućkastu nijansu (i odgovara mom i dalje "preplanulom" tenu - smiješno je jer je tragično!) i highlighter u nijansi "Moonstone". Uistinu sam htjela probati legendarni "Champagne Pop", ali mi se čini toliko zlaćan da bi mi bio pretaman.  | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Oba proizvoda nosila sam tijekom jednog popodneva i cijele večeri, do kasnih sati. U igri je bio izlazak, vrijeme pomalo vruće - dakle, uvjeti idealni za testiranje. Puder ima prekrasnu fluidnu teksturu, nema izražen miris i lijepo se nanosi beauty blenderom. Odmah ostavlja prekrasan izgled kože, daje tzv. soft blur izgled, koža ima manje nepravilnosti, dok je finiš neupitno prirodno sjajan. Štoviše, puder izgleda kao koža, ali bolja - bez pretjerivanja. Veliki postotak ovoga pudera je voda, što osigurava jako dobro stapanje, a iz istog je razloga prikladan i za vrlo suhu, suhu, mješovitu i normalnu kožu. Mogu reći i da je dugotrajan i nije se skidao, unatoč umjerenom znojenju. Zaista fantastičan puder! S druge strane, highlighter je divne, vrlo sitne teksture s jednako finim glitterom. Zapravo, glitter je toliko sitan da graniči samo s finim sjajem, pa je ovo neupitno highlighter za one koje mrze šljokice na licu. "Moonstone" je prekrasna svijetla zlatna nijansa, koja licu daje skoro pa bijeli sjaj. Uistinu je postojan i moćan (malo ga je potrebno za izražen sjaj potrebno!) te se s kožom (u ovom slučaju s puderom) stapa bez prijelaza. 

Možda vas zanima U Hrvatsku je stigla Becca - make up brend koji je izmislio sjaj kože! Rubrika Beauty Beauty

Cijena pudera je 295 kn, a highlightera 289 kn. Toplo preporučujem oba s obzirom na to da daju jedan od najljepših finiša koje sam vidjela. Definitivno ću ih često nositi!

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića

Komentari 0