Beauty

Tamni ruževi koji zrače seksepilom

Smokey look je siguran odabir kada je večernji make up u pitanju, ali je isto tako, sasvim očekivan. Žene koje žele biti posebne ili se žele istaknuti mogu igrati na kartu manje klasičnog look-a - onog s tamnim ružem.

Tamne nijanse ruževa su već dugo vremena prisutne na modnim pistama, ali na ulicama još uvijek nisuu potpunosti zaživjele. Tek se pokoja žena odluči na nijansu boje šljive, crnog vina, tamnosmeđu ili čak crnu.  Da su tamne nijanse ruževa još uvijek kontroverzne svjedoče i događaji iz backstage-a Yves Saint Laurentove revije. Najutjecajnija vizažistica današnjice Pat McGrath je kreirala look s ljubičastim mat ružem, ali čim je vidjela različite tipove manekenki znala je da taj look ne može na svima njima funkcionirati na jednak način te se odlučila za standardno i pomalo dosadno breskva-sjajilo.

 | Autor:

Tamni ruževi uistinu ne pristaju svima jednako. Tamnu nijansu ruža možete uzeti u obzir samo ako ste jako hrabre i spremne na isticanje u masi. Kao i kada je u pitanju crveni ruž – vodite se bojom kose i bojom tena pri odabiru nijanse. Ovakvi ruževi mogu biti crveni, ljubičasti ili smeđi, a crne radije ostavite za maskenbal i lude underground party-e. Ljubičasti će bolje stajati hladnim tipovima žena i platinastim plavušama, dok će strastvene crnke i žene žutog podtona više zablistati uz tamnije nijanse boje vina.

Kako nositi tamne ruževe?

 | Autor: Camerapress Camerapress Kako nositi tamne ruževe?

Tamni ruževi spadaju u tip proizvoda koji ne trpe konkurenciju. Zaboravite na sedefasta sjenila, sjenila u bojama, svjetlucave tuševe. Make up svedite na minimum: kvalitetan puder i dobra maskara su sve što vam je potrebno. Izbjegavajte i stavljanje sjajila preko ruža. Tamni ruževi najprofinjenije izgledaju kada su u mat verziji.

Izrazito tamne ruževe nosite isključivo navečer, pošto tijekom dana mogu djelovati napadno. Kombinirajte ih uz profinjene retro komade u stilu sedamdesetih, rokerske kožne jakne, poderane traperice i majice s printom. Jednako dobro ih možete kombinirati i s večernjim haljinama, ali neka tada vaša frizura bude jednostavna i chic. Izbjegavajte nositi tamne ruževe uz poslovna odijela i casual stil. Oni su galmurozni, seksi, provokativni i zaslužuju istu takvu pratnju u vidu odjeće.

Više  glamuroznih tamnih ruževa pogledajte u galeriji...

Photo: Camerapress

Komentari 0