Beauty

Svjetski rekord: žena si je odrezala nokte dugačke nevjerojatnih 7 metara

  • Žena s najduljim noktima na svijetu sada je zauvijek odrezala svoje „bebe“
  • Nokti su bili dugački više od sedam metara, a sada su izloženi u muzeju u Sjedinjenim Državama
  • Za Ayannu Williams ovaj korak znači novu fazu u životu

Ayanna Williams, koja drži rekord kao žena s najduljim noktima na svijetu, odlučila je „odrezati svoje bebice“. Prema Guinnessovoj knjizi rekorda, Amerikanki su trebale tri do četiri bočice laka za lakiranje noktiju dugih dugih sedam metara, točnije, 733,55 centimetara kako navode u Guinnesu. Mada, moramo napomenuti, iako je brojka impresivna, nije svaki pojedini nokat dugačak 7 metara već se do nje došlo zbrojem duljine svakog pojedinog nokta na Amerikaknkinim rukama.

Morali smo zamijetiti manikure ovih slavnih cura - koja ti se najviše sviđa?

Kako bilo, vlasnica svjetskog rekorda zaključila je da je dosta toga! Naime, Ayanna Williams odlučila je zauvijek odrezati svoj „ukras“.  „Jednostavno sam se zasitila i zato je bilo vrijeme da odu“, izjavila je Amerikanka za „Guinness World Records“. Kako bi bila sigurna da će sve proći po planu, Ayanna Williams otišla je dermatologinji, koja joj je velikom električnom turpijom odrezala nokte. „Imala sam pomiješane osjećaje zbog činjenice da mojih bebica više nema“, rekla je Williams. Puštala ih je da rastu više od 30 godina, oborivši nekoliko rekorda.

Nokti su ti poprimili ružnu boju? Ovih 5 savjeta pomoći će u borbi protiv žutih noktiju

Nokti su izloženi u muzeju

Nakon što su se nokti vratili na „normalnu“ dužinu, Amerikanka se veselila novom poglavlju u svom životu. „Volim to“, rekla je nakon što su nestale „njene bebe“. Ali, ne mora se u potpunosti oprostiti sa svojim noktima. Naime, njeni nevjerojatno dugački nokti izloženi su u muzeju. Amerikanka im se sada, zajedno s posjetiteljima muzeja može diviti u muzeju Orlando u američkoj saveznoj državi Florida.

Photo: Instagram@majasuput

Komentari 0