Beauty
Chanel ruž

Svi pričaju o usnama Margot Robbie: Chanel ruž postao je favorit brojnih zvijezda za crveni tepih

  • Chanelov Rouge Allure Velvet Luminous-Matte ruž lansiran je još 2011., a prošle godine novim nijansama proširena je i ponuda predivnih boja ovog ruža
  • Posebna formula Chanel ruža koja spaja mat s predivnim odsjajem ima laganu baršunastu teksturu koja predivno izgleda na usnama
  • Luksuzan ruž slavne modne kuće vole nositi i hollywoodske zvijezde, poput Margot Robbie

Među različitim formulama ruževa uvijek možemo izabrati onu koja nam najbolje odgovara, od mat do satenskih i sjajnih finiša, a makeup rutini možemo dodati i hibridne formule, koje spajaju dugotrajnost mat finiša s predivnim blistavim sjajem.

Chanel ruž | Autor: Instagram @chanel.beauty Instagram @chanel.beauty

Jedna od posebnijih formula klasičnog ruža, koja spaja postojanost s udobnošću nošenja i obožavana je i među celebrityjima je i Chanel Rouge Allure Velvet Luminous-Matte ruž. Ova formula, lansirana 2011. dolazi u 22 predivne nijanse, od nježne bež do intenzivne crvene i tamnih raskošnih nijansi. 

Jako ugodna formula koja obavija usne izražajnim pigmentom za intenzivan i dugotrajan polumat izgled s blistavim sjajem obogaćena je uljem jojobe i shea maslacem koji usne ostavljaju i duboko hidratiziranima. 

Možda vas zanima Popularni TikTok savjeti za kosu koji ne drže vodu! Ova kemičarka razotkrila je brojne mitove Rubrika Beauty Beauty

Po cijeni od 50 eura svakako je beauty investicija, ali i jedna koja će se isplatiti, budući da predivnu formulu možemo nositi od jutra do mraka, u raznim prilikama!

Chanel ruž | Autor: chanel.com chanel.com Foto: chanel.com, Chanel Rouge Allure Velvet (50,00 eura)

Chanel Rouge Allure Velvet voli nositi i Margot Robbie, koja je, na primjer, na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa na usnama nosila mješavinu nijansi Intuitive i Éternelle, koje zajedno stvaraju predivan look na usnama. Od recentnijih događanja glumica je opet izazvala mnoštvo pozitivnih reakcija i na dodjeli Oscara prije nekoliko dana, a zvijezda looka ponovno je bio ruž. Chanel, naravno.

Ruž za usne koji je njezina visažistica Pati Dubroff odabrala da upotpuni smeđu manikuru Margot Robbie ponovno je Chanel Rouge Allure Velvet, ali u nijansi Intemporelle, zapanjujući polumat ruž s nijansama breskve, nešto što Margot Robbie često nosi. To je savršena nijansa za proljeće, a izgledat će još bolje uz odgovarajuću manikuru.

Oscari 2024. frizure | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Margot Robbie

Osim postojane i raskošne formule, Chanel ruž dolazi u jednako elegantnom pakiranju u kombinaciji crne i zlatne boje, a na chanel.com dostupan je u svim nijansama.

Možda vas zanima Modni brend Celine pokreće beauty liniju: prvi proizvod Celine Beauté je crveni ruž, a stiže još 15 nijansi Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @chanel.beauty

Komentari 0