Beauty 12. listopada 2012.

Svakoj koži treba hidratacija

Od trena kad je lansirana 1999. godine, NUXE Crème Fraîche de Beauté linija stekla je kultni status.

 | Autor: U 2012., Crème Fraîche® de Beauté ide korak dalje u hidrataciji kože: još prirodnija i inovativnija, obavija osjetljivu žednu kožu obiljem vlage i pruža joj smirenje. Jedinstven te inovativan koncept ujedinjuje učinkovitost biljaka s prekrasnom kožom, a hidrataciju pruža tijekom 24 sata.

„Milkshake“ od 8 biljnih mlijeka te cvjetova naranče i badema i čistog soka aloe vere te alantoina omekšava i umiruje i najosjetljiviju kožu.

Pomanjkanje vlage jedna je od najvećih opasnosti za zdravlje i ljepotu svake kože. Kada se zalihe vode u koži smanje, njezino kretanje iz jednog sloja u drugi se usporava, a mogućnost zadržavanja vlage u koži se smanjuje. Tada dolazi do dubinske dehidracije, a koža gubi svoju svježinu, postaje suha i gruba na dodir te prijevremeno stari.

Kolekcija sadrži serum, laganu matirajuću kremu, bogatu umirujuću kremu te kremu za normalnu kožu. Kao dodatna njega tu je maska za sve tipove kože lica. Proizvodi imaju preko 90 sastojaka prirodnog porijekla, ne sadrže parabene te su nekomedogeni.

Komentari 0